BölgeHaber Girişi : 12 Mayıs 2011 12:38

EBK sakadatı ve kelle derisi satacak!..

EBK sakadatı ve kelle derisi satacak!..
Et ve Balık Kurumu (EBK),büyük ve küçükbaş hayvan sakatatları ile sırttan düşme büyükbaş hayvan derisi ve kelle derilerini teklif toplamak suretiyle satışa çıkardı.

Erzurum Ajans-Et ve Balık Kurumu (EBK),büyük ve küçükbaş hayvan sakatatları ile sırttan düşme büyükbaş hayvan derisi ve kelle derilerini teklif toplamak suretiyle satışa çıkardı.

EBK yetkilileri, yerli ve ithal ayrımı yapılmaksızın Erzurum’daki Kombina’da Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim ayları içerisinde üretilecek büyük ve küçükbaş hayvan sakatatlarını teklif toplamak suretiyle satışa çıkarılacağını bildirdi. Yetkililer, ihalenin 15 Haziran’da Erzurum EBK’da yapılacağını belirtti.

EBK’nın ayrıca, ithal ve yerli ayrımı yapılmaksızın kombinada Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim ayları içerisinde üretilecek olan sırttan düşme büyük baş hayvan derileri ile kelle derilerini teklif toplamak suretiyle satışa çıkarıldığını ifade eden yetkililer, ihalenin Ankara’da EBK Genel Müdürlüğü'nde yapılacağını, son teklif verme süresinin 15 Haziran’da sona ereceğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.