BölgeHaber Girişi : 01 Nisan 2011 00:08

Doğu'da 4 ile kayak tesisi yapılacak!..

Doğu'da 4 ile kayak tesisi yapılacak!..
Doğu Anadolu bölgesinde 4 ile yapılacak kayak tesislerine bu yıl 11 milyon TL harcama yapılacağı bildirildi.

Erzurum Ajans-Doğu Anadolu bölgesinde 4 ile yapılacak kayak tesislerine bu yıl 11 milyon TL harcama yapılacağı bildirildi.

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, Doğu Anadolu Bölgesindeki Tunceli Ovacık, Malatya Yamadağı, Erzurum Konaklı ve Bingöl illerine Kayak Tesislerinin yapılacağını belirtip, bu yıl için bu tesislere toplamda 11 milyon lira harcanacağını aktardı. Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bulunan Yamadağı'na kayak pistinin yapılmasının rakım ve alt yapısının uzmanlarca uygun bulunduğunu, söz konusu alanın yapılacak olan kayak merkezi projesine hazır hale

getirilmesindeki çalışmalarının tamamlandığını bildiren milletvekili Ölmeztoprak, proje tutarının 4 milyon 600 bin TL olduğunu ve önümüzdeki yıl bitirileceğini, bu yıl bütçeden 2 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

Bu arada, Ölmeztoprak, Adıyaman, Ankara Polatlı, Antalya Finike, Balıkesir, Bingöl,Bilecik, Çorum, Diyarbakır, Düzce, Hakkari, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Kırşehir, Kocaeli, Malatya Battalgazi, Mersin, Ordu Ünye, Sakarya, Samsun Alaçam ve Bafra, Sivas, Şırnak Uludere, Tekirdağ, Yalova ve Zonguldak illerinde yapımı devam eden Kapalı Spor Salonlarına ise 2011 yılında 51 Milyon 827 bin TL ödenek ayrıldığını kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.