BölgeHaber Girişi : 24 Eylül 2011 14:07

Demir doğramacılara sokak'tan tepki!..

Demir doğramacılara sokak'tan tepki!..
Erzurum'da Topçuoğlu mahallesinde bulunan demir doğramacıların çalışmalarından rahatsızlık duyan vatandaşlar demir doğramacıların sanayi sitelerine taşınmasını istiyor.

Erzurum Ajans-Erzurum’da Topçuoğlu mahallesinde bulunan demir doğramacıların çalışmalarından rahatsızlık duyan vatandaşlar demir doğramacıların sanayi sitelerine taşınmasını istiyor.

Küçük iş yerlerinde çalışma sürdüremeyen demir doğramacılar çalışmalarını sokak ortasına taşıyınca mahalleli tarafından tepki topladı. Gece geç saatlere kadar gürültülü bir şekilde çalışma yürüttükleri konusunda birçok kez mahalleli tarafından yetkililere sorun iletilmesine rağmen bir türlü çözüm üretilemedi.

Demir doğramacıların Belediyenin zabıta ekiplerince defalarca uyarıldığını fakat hiçbir şekilde müdahale edilemediğini dile getiren çevre sakinleri, yetkililerin bu konu ile ilgili bir an önce çalışma başlatmasını ve demir doğramacıların sanayi sitesi içerisine taşınmasını istediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.