BölgeHaber Girişi : 13 Nisan 2011 00:25

DAGC'den Emniyet müdürü Yıldız'a ziyaret!...

DAGC'den Emniyet müdürü Yıldız'a ziyaret!...
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'ı makamında ziyaret ettiler.

Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.

Erzurum’da bir süre önce göreve başlayan Emniyet Müdürü Yıldız’a, DAGC Başkanı Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundular. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Erzurum Basını’nın sorunlarını dile getiren Özsoy, Emniyet Teşkilatı ve basın kuruluşlarının kamu görevi yapan müesseseler olduğunu söyledi. Basının bilgilendirilmesinin halka sağlıklı ve doğru bilgi aktarılmasını sağlayacağını ifade eden Özsoy, basın-polis diyalogunun bunda çok önemli olduğunu vurguladı.

Emniyet Müdürü Yıldız’da, basınla iyi diyalog içerisinde olduğunu ifade ederek, gazetecileri doğru bilgilendirmenin vatandaşın sağlıklı bilgi almasını getireceğini kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.