Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası Palandöken'de başladı

Erkeklerde Emre Yavuz, kadınlarda ise Azize Bekar ilk sırayı aldı.


Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası, 81 ilden 300’e yakın sporcunun katılımıyla başladı.

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ejder 3200'ün destekleriyle gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek yarışmaya 81 ilden 300 sporcu katılıyor
Dağ Bisikleti Teknik Kurul Üyesi ve Yarış Direktörü Mustafa Kocaman, yarışların 25 farklı kategoride gerçekleştirileceğini bildirdi.

 

 

Kocaman, “Türkiye'nin enleri burada. 81 ilden toplam 300 sporcumuz 3 gün boyunca ter dökecek. Ev sahipliğinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Burası yaklaşık 3 aydır hazırlanmaya çalışılıyor, büyük bir emeğin karşılığı. Çünkü 3 aydır A'dan Z'ye parkurlar yapılıyor ama yağışlardan sonra tekrar yapılıyor. Sonunda yüzümüzün akıyla çıktığımız bir yarış diyebilirim” diye konuştu.

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ejder 3200 A.Ş. Genel Müdürü Selim Bağrıyanık, Palandöken Kayak Merkezi’nin önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptığını söyledi. 
 

 

BÜYÜK ERKEKLER VE KADINLAR YARIŞTI
 

Şampiyonanın ilk gününde büyük erkekler ve büyük kadınlar 1,5 kilometrelik piste çıktı. Startla birlikte zorlu pistte zamana karşı yarışan erkeklerde Emre Yavuz, kadınlarda ise Azize Bekar birinci oldu. HABER MERKEZİ - TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş21 Temmuz 2024 10:41

    Erzurum'da bisiklet yolları çok yetersiz. Kaldırımlarda engellilire uygun yapılmıyor.