SporHaber Girişi : 22 Mart 2019 15:30

Dadaşı'n 3 yıldızına Trabzon kancası

Dadaşı'n 3 yıldızına Trabzon kancası
Bordo-mavililer bir yandan Avrupa Kupaları hedefini kovalarken diğer taraftan ise gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı.
Erzurumajans-Gelecek sezon için transfer çalışmalarında düşük maliyetli oyunculara yönelecek olan Trabzonspor, ağırlıklı olarak Süper Lig’i bilen ve buraya uyum sağlayan oyuncuları transfer etmeyi düşünüyor.

Ancak yurt dışından da Nwakaeme ve Ekuban gibi uygun maliyetli ve gelecek vaat eden isimleri araştıran bordo-mavililer, bu sezon Erzurumspor’da başarılı bir görüntü ortaya koyan kaleci İbrahim Sehic, orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı ve tecrübeli isim Gabriel Obertan’ın performansını yakından takip ediyor.

Kaynak: Günebakış
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet 01 Ocak 1970 02:00

    Çok haklısınız.Belediye dışarıdan.Kulup yonetimi dısarıdan....dan dan dan....

  • Şakamısınız 01 Ocak 1970 02:00

    Bu da demek oluyor ki düştük. Adam gibi transfer yapmazsanız düşer de kapanırda bıktım şu erzuruma dışardan gelip herşeyine müdahale eden inşalardan. Biz o insanlar yüzünden şimdi gurbetteyiz hiç birine hakkımı helal etmiyorum