BölgeHaber Girişi : 09 Mayıs 2011 16:24

Curlingde ilk hafta maçları tamamlandı!..

Curlingde ilk hafta maçları tamamlandı!..
Kulüplerarası Türkiye Curling Şampiyonası'nda erkeklerde oynanan ilk hafta müsabakaları tamamlandı.

Erzurum Ajans-Kulüplerarası Türkiye Curling Şampiyonası’nda erkeklerde oynanan ilk hafta müsabakaları tamamlandı. Türkiye’nin tek Curling Aranesı olan Curling Salonu’nda yapılan müsabakalarda 16 takım mücadele etti. Buz Pateni Federasyonu 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Kulüplerarası Türkiye Curling Şampiyonası’na 16 erkek takım ilk hafta maçlarına çıkarken, Bayanlarda da 10 takım Cuma, cumartesi ve pazar günü ilk hafta maçlarında Erzurum’da karşı karşıya gelecek.

16 takımın mücadele ettiği erkekler liginde 8’er takımın oluşturduğu iki grupta ilk dört sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Erzurum’da oynanan ilk hafta maçlarında özellikle İzmit ve Erzurum takımlarının şampiyonluk için iddialı oldukları görüldü.

Kulüplerarası Türkiye Curling Şampiyonası’33nda Atatürk Üniversitesi, İzmit Şirintepe Gençlerbirliği ile Derince Belediyespor takımları favori takımlar arasında gösterilirken, Erzurum Gençlikspor ve Yakutiye Gençlikspor takımları da flaş takımlar arasında gösterildi. Gençlik ve Spor Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Curling Arena Tesis Amiri Metin Aydoğdu’nun da izlediği maçlarda sporcular curlingdeki tüm hünerlerini sergilemeye çalışarak, galip gelmek için mücadele ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.