Siyaset Haber Girişi : 26 Haziran 2024 12:56

Cübbeli Ahmet seçimin faturasını kesti!

Cübbeli Ahmet seçimin faturasını kesti!
'Cübbeli Ahmet ' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, EKOL TV'de katıldığı programda 31 Mart seçimlerindeki başarısızlığın faturasını AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala'ya kesti.
Cübbeli Ahmet seçimin faturasını kesti!

AK Parti'de dün 7 il başkanı görevlerinden alındı yerlerine yeni isimler atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ana kadrosu ise devam ediyor. Bu durum Cübbehi Ahmet'e soruldu bakın ne cevap verdi. 

 

EKOL TV'de yayınlanan Güncel Meseleler adlı programın canlı yayın konuğu olan Ahmet Mahmut Ünlü, AK Parti'deki değişim sürecini yorumladı. 

 

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala'yı eleştiren Cübbeli Ahmet, 'Bu adayları kim belirledi? Efkan Ala belirledi. Mağlubiyetin sorumlusu da odur. Kaybedenler bilsin ki tabanlara ilişkileri kopuk. Onlara bilgi veren ve bu seçimi yöneten yanlış yapmıştır. AK Parntdi'de yanlış yapan Efkan Ala'dır. Seçim yönetimi onda değil miydi? Bana göre böyle" dedi. 

Sunucunun 7 il başkanının değişmesini ahıtsatması üzerine de Cübbeli Ahmet, "Darısı başka birilerinin başına Tayyiph Bey değişymesin de geri kalan herkesten vazgeçilebilir" diye konuştu. HABER MERKEZİ - TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • memet 27 Haziran 2024 11:34

    bi siyasete burnunu sokmamıştı bu canlı

  • Vatandaş 26 Haziran 2024 23:30

    Cübbeli hoca haklı erzuruma ne faydası oldu. Ne onun nede diğerlerinin bir faydası olmadi ömrümüzün yarısı bunların hikayeleri ile geçti. Zarardan başka bir şey görmedik.