BölgeHaber Girişi : 20 Nisan 2011 18:22

Çocuklara oyuncak dağıtıldı!..

Çocuklara oyuncak dağıtıldı!..
Şişli Belediyesi Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği aracılığıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında oyuncak dağıttı.

Erzurum Ajans-Şişli Belediyesi Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği aracılığıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında oyuncak dağıttı.

Şişli Belediyesi ve Oyuncakçılar Derneği işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, 7 ilde 10 bin çocuğa 10 bin oyuncak dağıtmak yola çıkan TIR'da bulunan oyuncaklar Sivas'ta çocuklara dağıtıldı. Şişli Belediyesi, Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği arasında yapılan görüşmeler sonrasında Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde, Hayat Ağacı Derneği'nden yardım alan ailelerin çocuklarına oyuncak verilmek üzere kayıt yapıldığı bildirildi. Kayıtların tamamlanmasının ardından aileler, Cumartesi Pazarı'nın bulunduğu alana davet edildi. Alana gelen Oyuncak TIR'ı, çocukları ve torunları ile bekleyen aileler tarafından karşılandı. Sivas Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Avcı 0 - 14 yaş grubuna yönelik oyuncaklardan çocuklara dağıttı. Çocuklara oyuncaklarını teslim eden Başkan Yardımcısı Avcı, katkılarından dolayı Şişli Belediyesi'ne teşekkür ederek oyuncak TIR'ını uğurladı.

Balıkesir, Uşak, Ordu ve Sivas'tan sonra Hatay ve Mardin'e de uğrayacak olan Oyuncak TIR'ının, 23 Nisan tarihinde yolculuğunu Erzurum'da tamamlayacağı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.