Kültür-SanatHaber Girişi : 24 Nisan 2012 13:30

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Çocuklar gönüllerince eğlendi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gölbaşı Gençlik Merkezi’nde de geleneksel çocuk oyunları şöleni düzenlendi.
Erzurum Ajans-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gölbaşı Gençlik Merkezi’nde de geleneksel çocuk oyunları şöleni düzenlendi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın da izlediği ve çocuklarla birlikte halay çektiği etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gölbaşı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen geleneksel çocuk oyunlarında öğrenciler önce Atletizm Antrenörü Yunus Sadir yönetiminde hayat çekme yarışı yaptı. Daha sonra ise çuval yarışı ve çeşitli yöresel oyunlar sergilendi. Öğrenciler halay çekerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da çocuklarla birlikte halay çekti. Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Müdürü Selami Kızılkaya, Gölbaşı Gençlik Merkezi Müdürü Nazlı Oral ile Cumhuriyet Caddesi Gençlik Merkezi Müdürü Metin Günay’ın da izlediği çocuk oyunları yarışmaları büyük bir ilgi gördü. Yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da şölene katılan çocuklara meyve suyu ve kek ikram etti. Çintimar, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Gölbaşı Gençlik Merkezimizde geleneksel çocuk oyunları şöleni tertipledi. Çok güzel bir gün geçirdik ve çocuklarımız gönüllerince eğlendi” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.