BölgeHaber Girişi : 09 Temmuz 2011 00:20

Cirit maçları tam gaz!..

Cirit maçları tam gaz!..
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği Müsabakaları'na bu hafta sonu devam edilecek.

Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği Müsabakaları’na bu hafta sonu devam edilecek.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği maçlarına bu hafta sonu devam edilecek. Cumartesi ve Pazar günü Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Cirit Oyun Sahası’nda oynanacak olan Atlı Cirit maçlarında iki gün boyunca yedi karşılaşma yapılacak.

Cumartesi günü saat 10.00’da Ilıca Termal Atlıspor, Erzurum Atlıspor ile karşı karşıya gelirken, saat 12.00’da Ejder Atlıspor ile Çayırtepe Atlıspor karşılaşacak. Saat 14.00’da Ortadüzü Atlı ile Dereboğazı Atlı galibiyet mücadelesi verecek. Saat 16.00’da ise Ilıca Akıncılar Atlıspor ile Kombina Atlıspor karşılaşacak.

Pazar günü ise saat 10.00’da Özdadaş Atlı, Ilıca Atlıspor ile karşılaşacak. Saat 12.00’da Haydarhan Atlı, Altınbulak ile mücadele edecek. Haftanın son karşılaşmasında Palandöken Belediyesi-Dadaş Atlı ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.