ErzurumHaber Girişi : 06 Haziran 2015 13:02

CHP'ye seçime 1 gün kala acı haber

CHP'ye seçime 1 gün kala acı haber
CHP'nin Erzurum'da seçim çalışmalarını yürüttüğü cip kaza yaptı. Cipte bulunan CHP Yakutiye İlçe Başkanı Yavuz Selim Yıldız hayatını kaybetti.
Erzurumajans-CHP, seçimden bir gün önce acı bir haberle sarsıldı. CHP'nin milletvekili adayı Gonca Aytaş'a destek veren ve beraber ilçelere giden Murat Toptaş yönetimindeki beyaz renkli 06 DL 2747 plakalı cip kavşağı dönerken devrildi.

Cipte bulunan CHP'nin Merkez Yakutiye İlçe Başkanı Yavuz Selim Yıldız (27) kaza yerinde yaşamını yitirirken, Cansu Aydın ve Seda Kabasakaloğlu yaralandı. Yaralılar Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sürücü Murat Toptaş ise kazadan yara almadan kurtuldu.

"ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

CHP Erzurum Milletvekili adaylarından Orhan Bozkurt, kazadan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, yaşamını yitiren Yavuz Selim Yıldız'a rahmet diledi. Orhan Bozkurt, "Aynı yolda bugün aralıklarla farklı araçlarda kaza yapmış. Acımız çok büyük. Yavuz Selim, seçim çalışmalarımızda sürekli bize destek olan genç bir arkadaşımızdı. Allah ailesine sabır versin" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Allah rahmet etsin.Rabbim kalanlarına sabırlar versin

  • Seyfullah Hızarcı 01 Ocak 1970 02:00

    Allah rahmet eylesin

  • agacan kereste 01 Ocak 1970 02:00

    Değerli komşumuz yavuz selim arkadaş imiz.yavuz selimi rahmet ve mağfiret le aniyor tüm ailesin ve arkadaslarina en kalbi duygularimizla bassagligi diliyoruz.tekrar allah rahmet eylesin makami cennet olsun inşaallah.