Siyaset Haber Girişi : 03 Haziran 2015 22:15

CHP'li Bozkurt, ABD'li öğrencilere demokrasiyi anlattı

CHP'li Bozkurt, ABD'li öğrencilere demokrasiyi anlattı
Atatürk Üniversitesi'nin kurucu misafir öğrencileri ABD'nin Nebraska Üniversitesi öğrencileri Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret etti.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi'nin konuğu olan ABD'nin Nebraska Üniversitesi öğrencileri Erzurum'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'yi ziyaret etti. Nebraskalı öğrenciler sordu, CHP'nin Erzurum Milletvekili adayı Orhan Bozkurt cevap verdi. 

Amerika'dan gezi için Erzurum'a gelen Nebraskalı öğrenci grubu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanılığı'nda İl Başkanı Tevhit Yavuz ve Milletvekili Adayı Orhan Bozkurt  ile bir araya geldi. 

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Nebraska Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi öğrencileri CHP İl Başkanlığı'nda Milletvekili adayı Orhan Bozkurt ile buluştu. Amerikalı öğrenciler, Bozkurt'a, Türkiye ve Erzurum'da ki siyasi gündemle ilgili sorular yöneltti. CHP Erzurum Milletvekili adayı Orhan Bozkurt'un zaman zaman İngilizce zaman zaman da Türkce cevapladığı sorular karşısında il binasını çınlatırcasına alkışlayan ABD'li öğrenciler, söyleşi sonrası Bozkurt ile hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarışa girdi.

Türkiye'yi ve Erzurum'u çok sevdiklerini anlatan Nebraska'lı öğrenciler Bozkurt'a başarılar dileyerek CHP İl Başkanlığı'ndan ayrıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    We loved Erzurum! Thank you for your hospitality!