Siyaset Haber Girişi : 27 Nisan 2015 21:15

CHP Milletvekili adayı Bozkurt'tan Turgutcan'a ziyaret

CHP Milletvekili adayı Bozkurt'tan Turgutcan'a ziyaret
CHPErzurum İlBaşkanı Tevhit Yavuz ve Milletvekili adayı Orhan BozkurtKızılay Başkanı Mithat Turgutcan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tevhit Yavuz ve Milletvekili adaylarından Orhan Bozkurt bir süredir tedavi gören Kızılay Erzurum Şubesi Başkanı Mithat Turgutcan'ı hastanede ziyaret etti.

CHP Erzurum  İl Başkanı Tevhit Yavuz ve Milletvekili adayı Orhan Bozkurt aynı zamanda emekli bir gazeteci olan ve 'Erzurum' denince akla ilk gelen isimlerden birisi olan Turgutcan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yıllardır Kızılay Erzurum Şubesi Başkanlığı görevini yürüten ve Erzurum'un köşe taşlarından olan Mithat Turgutcan'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını arzu ettiğini ifade eden CHP Erzurum  Milletvekili Adayı Bozkurt,
"Mithat Turgutcan Erzurumlunun gönlünde taht kurmuş birisidir. O bu kentin hafızası, Cumhuriyet'in bu kentteki anıt insanıdır.  Ben bir gazeteciyim. Her şeyden önce Mithat Bey, benim meslek büyüğüm. Mithat amca, emekli bir gazeteci, yılmaz ve yorulmaz bir eğitim gönüllüsü. Kendisine acil şifalar diliyoruz.  Mithat Bey'i bir an önce, o ömrünü verdiği Kızılay Yurdu'nda ki odasında yine, 'bu şehir ve bu ülke için önemli adamlar olacaksınız' diye öğütlediği öğrencilerinin başında görmek istiyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.