ErzurumHaber Girişi : 03 Kasım 2011 23:29

Canlı bomba Hınıs`ta toprağa verildi

Canlı bomba Hınıs`ta toprağa verildi
Bingöl`de 3 kişinin ölümüne yol açan kadın terörist Nazlı Görer, Erzurum`un Hınıs ilçesi Alikiri köyünde toprağa verildi.

Erzurum Ajans-Bingöl`de canlı bomba olarak gerçekleştirdiği eylemde kendisi ile birlikte 3 kişinin ölümüne yol açan kadın terörist Nazlı Görer,  Hınıs ilçesi Alikiri köyünde toprağa verildi.

 

"Rohani" kod adlı canlı bomba Nazlı Görer, 29 Ekim`de Bingöl`ün Genç Caddesi`nde üzerindeki bombayı patlatarak kendisiyle birlikte 2 sivil vatandaşın ölümüne sebep olmuştu. Olaydan sonra paramparça olan canlı bombanın cesedi, Malatya Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Malatya`da DNA testi sonrası kadın teröristin cenazesi babası Hakkı Görer ile annesi Perişan Görer tarafından teslim alındı.

 

Nazlı Görer`in cenazesi  özel araçla saat bugün  21.30`da Hınıs ilçesi Alikiri köyüne  getirildi. Canlı bomba Görer`in cenazesi yakınlarının katıldığı törenle, gece yarısı  sessiz sedasız köy mezarlığında toprağa verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • alparslan 01 Ocak 1970 02:00

    yakilsin cukura atilsin diyen ..... kiniyorum. ...... özelestiri yapin !

  • bahadır başeğmez 01 Ocak 1970 02:00

    bu teröriztin haberini yapmak erzurum medyasına hiç yakışmadı itin biri bilmem nerede gebermiş soruyorum bu haber değiri taşıyormu ki haber yapmışsınız bilerek ve ya bilmeyerek bu pisliklerin oyununa alet olmayalım

  • Mustafa Gelibolu 01 Ocak 1970 02:00

    Allah günahlarını affetmesin..Günahsız insanlara yaşattıklarına bakın bu şerefsizlerin.

  • mehmet 01 Ocak 1970 02:00

    hain hakettiğini buldu.bunu defnedenler neye göre defnediyor.islama göre değil.leş olarak bir çukura atılıp kireçlenmesi en uygun olanıdır.