BölgeHaber Girişi : 13 Ağustos 2010 15:55

Camide Başbakan izdihamı!..

Camide Başbakan izdihamı!..
Erzurum'da Cuma namazını kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Havaalanından otobüsle Ulu Camii'ne gelen Başbakan Erdoğan burada Cuma namazını kıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da Cuma namazını kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Havaalanından otobüsle Ulu Camii'ne gelen Başbakan Erdoğan burada Cuma namazını kıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Başbakan Erdoğan camiden yaklaşık yarım saat geç olarak çıkabildi. Başbakanı görebilmek için cami önünde uzun süre bekleyen vatandaşlar Başbakan Erdoğan'a alkışlarla destek verdiler. Başbakan Erdoğan'ın Cuma namazını kıldığı sırada korumaları cami önünde bekleyen çocuklara oyuncak, diş fırçası ve diş macunu dağıttı. Cuma çıkışında halkı selamlayan Başbakan Erdoğan daha sonra Erzurum Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Sebahattin Öztürk ile bir süre görüşen Başbakan Erdoğan buradan mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'na hareket etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.