BölgeHaber Girişi : 29 Haziran 2011 12:19

Buz hokeyiyle hayatları değişti!..

Buz hokeyiyle hayatları değişti!..
Birkaç yıl öncesine kadar kış sporlarının sadece ismini bilen çocuklar, Türkiye 18 Yaş Altı Buz Hokeyi Milli Takım Baş Antrenörü Serhat Enyüce yönetiminde şampiyonluklara imza atıyor.

Erzurum Ajans-Birkaç yıl öncesine kadar kış sporlarının sadece ismini bilen çocuklar, Türkiye 18 Yaş Altı Buz Hokeyi Milli Takım Baş Antrenörü Serhat Enyüce yönetiminde şampiyonluklara imza atıyor.

Türkiye 18 Yaş Altı Buz Hokeyi Milli Takım Baş Antrenörü ve Erzurum Polis Okulu Şube Müdürü 3'ncü Sınıf Emniyet Müdürü Serhat Enyüce, yaklaşık 4 yıldır sokakta çalışan 70 çocuktan oluşturduğu buz hokeyi takımlarıyla birçok şampiyonluğa imza attı.

Çocuk Danışma ve Eğitim Merkezi’nde (ÇODEM) Büyükşehir ve Polis Gücü'nün minik ve yıldız takımlarını çalıştıran Enyüce, sokakta çalışan çocukların elit bir spor olan buz hokeyini oynadıklarını söyledii. Buz hokeyi takımını kurdukları 2007’de süs havuzu ve basketbol sahalarını suyla dondurup saha yaptıklarını anlatan Enyüce, 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile sporcuların 3 buz hokeyi salonu ve son mod malzemelere kavuştuğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.