BölgeHaber Girişi : 25 Aralık 2010 13:59

Buz hokeyininn şampiyonu belli oldu!..

Buz hokeyininn şampiyonu belli oldu!..
Erzurum'da gerçekleştirilen 1'inci Türkiye Üniversiteler Kış Oyunları kapsamından yapılan müsabakalarda, buz hokeyi branşında erkeklerde Ankara Üniversitesi'ni 29 - 0 gibi farklı bir skorla yenen Kocaeli Üniversitesi birinci oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum’da gerçekleştirilen 1’inci Türkiye Üniversiteler Kış Oyunları kapsamından yapılan müsabakalarda, buz hokeyi branşında erkeklerde Ankara Üniversitesi’ni 29 - 0 gibi farklı bir skorla yenen Kocaeli Üniversitesi birinci oldu.

25’inci Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesi Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nca düzenlenen 1’inci Türkiye Üniversiteler Kış Oyunları maçları sona erdi. Erzurum - Aziziye yolundaki 3 bin seyirci kapasiteli buz hokeyi salonunda gerçekleştirilen müsabakaların son günündeki buz hokeyi branşı erkekler final maçında, Kocaeli Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi karşılaştı. Ankara Üniversitesi’ni 29-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Kocaeli Üniversitesi, buz hokeyi yarışmasında birinci, Ankara Üniversitesi ikinci, Polis Akademisi ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara, düzenlenen törenle madalya ve kupa verildi.

Buz hokeyi yarışlarının üçüncü gününde, bayanlarda Gazi Üniversitesi İstanbul Üniversitesi’ni 12 - 1, Kocaeli Üniversitesi ise ÖDTÜ'yü 7 - 0 mağlup etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.