BölgeHaber Girişi : 25 Mart 2011 15:10

Buz hokeyi Millileri Erzurum'da!..

Buz hokeyi Millileri Erzurum'da!..
18 Yaş altı milli takımı 2. Hazırlık kampı için yine Erzurum'u tercih etti. Kamp 20 Mart tarihinde başladı ve 26 Mart Cumartesi gününe kadar aralıksız devam edecek.

Erzurum Ajans-18 Yaş altı milli takımı 2. Hazırlık kampı için yine Erzurum'u tercih etti. Kamp 20 Mart tarihinde başladı ve 26 Mart Cumartesi gününe kadar aralıksız devam edecek.

MİLLİLER GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN YAPIYOR.

Antrenmanlar 3000'lik Buz Hokeyi Salonunda sürdürülüyor.

Kampın Baş antrenörü Serhat Enyüce, Yardımcı Antrenörü Nacibey Donat, Kaleci antrenörü Erol Kahraman, Kamp Müdürü Murat Ali Bindesen ve Malzemeci Bülent İnanç'ın gözetiminde milliler antrenmanlarını bir disiplin içerisinde sürdürüyorlar.

Erzurum kampından sonra millilerin kamp için Çek Cumhuriyetine gideceği bildirildi.

MİLLİLERİ ZORLU MAÇLAR BAKLİYOR

Çek Cumhuriyetinde Millileri zorlu hazırlık maçları bekliyor. Baş antrenör Serhat Enyüce yaptığı açıklamada hedeflerinin Tayvan'da yapılacak 18 yaş altı 3. Grup dünya şampiyonasında Türkiye'ye altın madalya getirmek olduğunu söyledi.

Milli takım sporcuları ise Erzurum'da bulunmaktan büyük Mutluluk duyduklarını, Erzurum\'da rahat bir kamp dönemi geçirdiklerini ve 2011 için yapılan tesislerde çalışmaktan memnun olduklarını söylediler.

Kamp Müdürü Murat Ali Bindesen ise milli takımın Erzurum'da kamp yapmasının anlamlı olduğunu, 2011 için yapılan tesislerin bu tür organizasyonları Erzurum'a getirdiğini söyledi.

Bindesen, "Her türlü imkan ve destek sağlanıyor. Millilerin disiplinli ve özverili çalışmasından memnunuz. Bu vesile ile Buz Hokeyi Federasyonuna teşekkür ediyoruz" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.