ErzurumHaber Girişi : 21 Mart 2013 18:08

Büyükşehir bahar temizliğini başlattı

Büyükşehir bahar temizliğini başlattı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte şehirde çevre temizliği çalışması başlattı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte şehirde çevre temizliği çalışması başlattı.

Başta ana arterler olmak üzere, kaldırım ve yol süpürme çalışmaları ile yolları yıkama gibi çalışmalar yapılıyor. Üç vardiya ile 24 saat çalışan 150 temizlik işçisi, biryandan da aşınmış yolların onarımını gerçekleştiriyor. Kış aylarında buz ve kar çalışmaları esnasında yollarda biriken atıkların temizlenmesi çalışmalarının yanı sıra dere ve kanallarda da temizlik çalışması başlatıldı. Temiz İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları uyarıda, özellikle ana arterlerdeki yıkama ve temizlik çalışmalarının hızla sonuçlandırılması için ana yollarda araç parkı yapan vatandaşların araçlarını kaldırarak ekiplere yardımcı olmalarını istediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SELİM 01 Ocak 1970 02:00

    KEŞKE TEMİZLİĞE İÇTEN BAŞLASALAR DA ÖNCE AHMET KÜÇÜKLERİ TEMİZLESELER, GERİSİ ZATEN KENDİLİĞİNDEN GELİR. PİSLİĞİ KÖKTEN KURUTMA TAKTİĞİ....