İlçelerHaber Girişi : 18 Ekim 2012 17:00

Bulutlar'dan kadın meclis üyelerine yemek

Bulutlar'dan kadın meclis üyelerine yemek
Palandöken Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Orhan Bulutlar, geçtiğimiz ay 1. Olağan Genel Kurulunu yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine 'Tanışma' yemeği verdi.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Orhan Bulutlar, geçtiğimiz ay 1. Olağan Genel Kurulunu yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine 'Tanışma' yemeği verdi.

Palandöken İlçesi Kayakyolu semtin de bulunan Erzurum Şehitler Parkın da verilen yemeğe Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Orhan Bulutlar, Kent Konseyi Genel Sekreteri Muzaffer Taşyürek, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Serap Ağar, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Basın mensupları ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

ŞEHİTLER PARKI’NDA YEMEK YEDİLER

Kent Konseyini Kurulduğu günden bugüne hareketli bir döneme giren Palandöken İlçesi Kent Konseyi, hemen her hafta yaptığı meclis ve çalışma grubu faaliyetleriyle dikkat çekmeye başladı. Kent Konseyi Kadın Meclisi, proje ve fikir üretme adına yaptığı toplantıların daha da verimli olması ve üyelerinin tanışıp işbirliği yapması için bir 'Tanışma' yemeği düzenledi. Şehitler Parkın da öğle 12.00'de düzenlenen yemeğe Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar katıldı. Üyelerinin büyük bir çoğunluğunun katıldığı Kent Konseyi Kadın Meclisi Tanışma Yemeği'nde açılış konuşmasını Kent Konsey Kadın Meclis Başkanı Serap Ağar yaptı. Ağar konuşmasında Kent Konseyi Kadın Meclisinin önemi ve konumuyla ilgili bilgiler verdi.

KADINLAR BAŞKANI BULUTLARA TEŞEKKÜR ETTİ.

Palandöken İlçesini daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için Kent Konseyi üyelerinin el birliğiyle çalışacaklarını ifade eden Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Serap Ağar, "Bu sorumluluk bilinciyle, yaşadığı kentin daha yaşanabilir kılınmasında sorunun değil, çözümün bir parçası olmak üzere önerilerinizle olacak katkılarınız için yürütme kurulumuz adına peşinen teşekkürler ediyor, uzun sürecek bu yolculukta hizmet şevkiniz hiç azalmasın derken, çalışmalarımızda daima en büyük destekçimiz olan ve desteğini daima arkamızda hissedeceğimize inandığımız ve bugün bir arada olmamıza olanak sağlayan Palandöken Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz."diye sözlerini tamamladı.

BAŞKAN BULUTLAR, KADINLARA DESTEK SÖZÜ VERDİ

Yemekte Kent Konseyi Kadın Meclis üyelerine yönelik birer konuşma yapan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar destek sözü verdi. Başkan Bulutlar, "Aranızda olmanın mutluluğunu duyuyorum. Özellikle Kent Konseyi tarafından Belediye'ye tavsiye edilen sosyal projelere önem veriyoruz. Bu tavsiyeleri hayata geçmesi için bizler de elimizden geleni yapıyoruz. Kadınların Kent Konseyine ve Belediyemize getireceği her türlü toplum yararına olan projeleri ve fikirleri destekleyeceğimi söz veriyorum. Yeter ki yapılan proje ve tartışılan fikirler ilçenin ve toplum yararına olsun elimizi taşın altına sokmaktan çekinmeyiz” dedi.
Başkan Bulutlar, öte yandan Yıldızkent de ihalesi ve projesi tamamlanan Hanımlar Çarşısının müjdesini de verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cello 01 Ocak 1970 02:00

    yeter kardeşim neden palandöken belediyesinin bu kadar reklamını yapıyorsunuz yani bunun bir haber değeri varmı