BölgeHaber Girişi : 18 Ocak 2011 00:48

Bulutlar Konaklı'da!..

Bulutlar Konaklı'da!..
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum'da 27 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 25. Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları'nın önemli merkezlerinden birisi olan Konaklı Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı ve mahal

Erzurum Ajans-Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum'da 27 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 25. Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları'nın önemli merkezlerinden birisi olan Konaklı Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Konaklı Mahallesin deki yol ve temizlik çalışmalarını hafta sonu denetlemek ve yerin de incelemek için mahalleye çıkartma yapan Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Başkan Bulutlar, ”İlçe Merkezimize 17 kilometre uzaklıkta olan ve 2011 Kış Oyunlarının yapılacağı tesislere giden anayola 1,5 kilometre ve tesislere 2 kilometre uzaklıkta bulunan Konaklı Mahallemiz de yaz dönemin de belediye olarak çok ciddi bir çalışmalar yaptık. Ana yolların da ve ara sokakların da düzeltme, kumlama ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdik. Mahallemizin yolların da hiçbir sıkıntımız yok fakat köy iken mahalleyle dönüştürüldüğü için mahallemiz de yaşayan insanlarımız hayvancılıkla uğraşıyor. Bu nedenle en büyük sıkıntı hayvan gübreleri oluşturuyor. Vatandaşlar gelişi güzel boş buldukları alanlara hayvan gübrelerini yığdıkları için sıkıntı oluyor. Belediyemizin fen işleri ve temizlik işleri müdürlülüğümüzün ekipleri Konaklı mahallemiz ara sokakların da gerekli çalışmayı yapacak. Bu şehirde yaşıyorsak 2011 Kış Oyunları için Belediyemiz üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır ve yapacaktır” diye konuştu.
KONAKLI MAHALLESİ BAŞKAN BULUTLARI BAĞRINA BASTI

Göreve geldiği günden beri hakkaniyetli ve eşit hizmet götürme gayreti içerisin de olan Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar’ı bağrına basan Konaklı Mahalle sakinleri çalışmalardan da son derece memnun olduklarını söylediler. Konaklı Mahalle Muhtarı İsmail Kazancı, ”Sayın başkanımız imkanları doğrultusun da mahallemize her zaman sahip çıkmıştır. Yaz dönemin de mahallemiz de çalışma yapıldı. Yapılmadı dersek haksızlık etmiş oluruz. 2011 Kış Oyunları öncesi böyle bir çalışma yine belediyemiz tarafın dan yapılması bizler için ayrı bir güzellik olmuştur. Başkanımızın bizlerin yüreğin de ayrı bir yeri ve önemi vardır. Kendisine ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.