BölgeHaber Girişi : 29 Kasım 2010 15:44

Buda polisin gecekondu timi!..

Buda polisin gecekondu timi!..
Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri tarafından oluşturulan "gecekondu timi" kent merkezinde sahipleri tarafından terk edilerek harabeye dönen 130 evi didik didik aradı.

Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri tarafından oluşturulan "gecekondu timi" kent merkezinde sahipleri tarafından terk edilerek harabeye dönen 130 evi didik didik aradı.

Ellerinde fener ve silahları ile evlerin içini kontrol eden polisler, gecenin karanlığında 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 2 kişiyi kısa bir kovalamanın ardından kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için oluşturdukları 30 kişilik timin 24 saat görev başında olduğunu söyledi. Çelik, "Geçtiğimiz yıl sayısı 170 olan bu evlerin sayısı belediyelere yazılan yazılarla 130'a düştü. Umarız bu evlerde kısa sürede kaldırılır" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.