ErzurumHaber Girişi : 09 Temmuz 2012 22:00

Bu işe turistler bile şaştı

Bu işe turistler bile şaştı
Şehir merkezinde dün etkili olan sağanak sonucu yine bildik görüntüler yaşandı. Yollarda biriken yağmur suları trafiği aksattı, kente geziye gelen turistler karşılaştıkları manzara karşısında şok oldu.
Erzurum Ajans-(Haber Merkezi)-Dün öğleden sonra sadece 10 dakika etkili olan sağanak yağış hayatı yine felce uğrattı. Özellikle Yıldızkent Alparslan Türkeş Bulvarı ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında ulaşım durma noktasına geldi. Kente gezi için gelen turistlerde yollarda biriken su birikintilerinden nasibini aldı. Yolu karşıya geçemeyen turistler sürücülerden yardım istedi. 10 dakika içinde cadde ve sokakların su birikintileriyle dolmasına şaşkın gözlerle izleyen turistler “Sadece 10 dakika süren yağmur sonrası, yollar perişan bir hale geldi. Yaşananları şaşkınlıkla izliyoruz” dediler.

Yollarda ki su birikintilerini gidermek için trafik ekipleri Büyükşehir Belediyesi’nden yardım istedi. Belediye ekipleri taşkınları engellemek için yollardaki ızgaraları kaldırarak suyun bir an önce tahliye olmasını sağlamaya çalıştı.

VATANDAŞ YİNE İSYAN ETTİ

Oluşan su birikintileri vatandaşları yine zor durumda bıraktı. Yolu karşıya geçemeyen vatandaşlar, apartmanlara ve otobüs duraklarına sığınmak zorunda kaldı. Sürücüler de hergün aynı manzarayla karşılaştıklarını belirterek, belediyeleri alt yapı çalışmalarına önem vermemekle suçladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adgun 01 Ocak 1970 02:00

    merhabalar, Ben isyan eden bir hemşerimi görmedim. Zaten bizim sorunumuzda bu eline vur ekmeğini al deyimi gibiyiz ben bir Erzurum lu olarak Büyük şehir unvanı alınmasının uygun olacağını düşünüyorum Büyük şehir belediyesi diyoruz Büyük şehir belediyesi olarak ne yapmıştır ben göremiyorum bu Erzurum tarihinden beri aynı devam eden bir durum hiç kimse bu olanlara tepki, itiraz etmiyor nasıl olsa kimsenin sesi çıkmıyor neden yapalım veya hizmet edelim diyorlar. Bu hep böylede devam edecektir. turistler neden şaşırmasın adı büyük şehir ama caddesine sokağına yoluna baktığında bir kasabayı andıran bir şehir nasıl büyük şehir olarak anılıyor gerçekten hayret verici bir durum. ben şu soruyu sormak istiyorum Erzurumlu olarak bizler sadece adı büyük şehir olarak geçen Erzurum da yaşam kalitesi olarak büyük şehir kalitesinde yaşıyor muyuz? Ayrıca bana biri Büyük şehir olmasındaki farkı göstere birli mi? teşekkürler

  • SÜLEYMAN SAKALLI 01 Ocak 1970 02:00

    ŞEHRİ YÖNETENLER (BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI) PARK PARASI TOPLAMAKLA MEŞGUL. ŞEHRİN SORUNLARI ONU İLGİLENDİRMİYOR. BİRKAÇ GAZETECİ DE REKLAM PARASI İÇİN ONUN ŞAKLABANLIĞINI YAPIYOR. YOL BOZUK, SU KOKUYOR, ŞEHİR ÇÖPLÜK, O (...) PARK PARASI TOPLASIN KEFEN PARASI OLSUN.