BölgeHaber Girişi : 20 Mayıs 2011 15:08

Bonus sokak şenliği Erzurum'a konuk oldu!..

Bonus sokak şenliği Erzurum'a konuk oldu!..
Garanti'nin en çok kazandıran, bedavası en bol kredi kartı Bonus Card'ın geleneksel sokak şenliği, Erzurum'a konuk oldu.

Erzurum Ajans-Garanti’nin en çok kazandıran, bedavası en bol kredi kartı Bonus Card’ın geleneksel sokak şenliği, Erzurum’a konuk oldu.

Bu yıl 8. kez gerçekleşen Bonus Şenlikleri kapsamında, İngiliz Team Exstrem ve Kanadalı German Wheel gösteri ekipleri, Şehir Meydanı’nda izleyenlere büyüleyici şovlarını sundu. Erzurum’u bir festival havasına sokan gösteriler, saat 11:00’den 19:00’a kadar sürdü.

İzleyiciler, gösterilerin gerçekleştirildiği alanda kurulan çadırlarda, Playstation 3 ve Nintendo wii oyunları oynadı, düzenlenen dürbünlü penaltı ve basket atma turnuvalarına katıldı. Katılımcılar, patlamış mısır ve pamuk şeker arabalarının da yer aldığı gösteri alanında, animasyon ekibiyle yüz boyama ve karaoke etkinliklerinde eğlenceli vakit geçirdi. Katılımcılardan bazıları, daha sonra kendilerine hediye edilmek üzere bonus peruklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.