TürkiyeDüzenleme Tarihi : 08 Temmuz 2024 13:00Haber Girişi : 08 Temmuz 2024 11:03

Bölgeden yürek sızlatan görüntüler geliyor

Bölgeden yürek sızlatan görüntüler geliyor
Erzurum'un Şenkaya İlçesine bağılı Değirmenlidere Köyü yakınlarındaki Karıncadüzü bölgesindeki sarıçam ormanlarında yapılan kesim çalışması 'katliam' iddialarını beraberinde getirdi. Bölgeden gelen görüntüler yürek sızlattı.  
Bölgeden yürek sızlatan görüntüler geliyor

“BU GÜZELİM COĞRAFYAYI YOK EDECEKLER”

 

Erzurum Ardahan sınırındaki Göle ve Şenkaya ilçelerinde yer alan ormanlarda katliam yapıldığına dair görüntüler sosyal medyada yayıldı.  

 

Orman kesim işlerini yapan şirketin damgasız ağaçları kestiğini iddia eden Ardahan Göle Dernekler Federasyon Genel Başkanı Eren Küpeli, "Bu katliama dur demek için vicdanlı insanlara, STK ve siyasilere çağrıda bulunuyorum. Bu katliamı durmalıyız” dedi.

 

KESİLEN FİDANLAR DİKKAT ÇEKTİ

 

Bölge sakinleriyle birlikte ağaç kesiminin yapıldığı ormanlık alana giderek kesilen ağaçları görüntüleyen Eren Küpeli,

 

"Bizim çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği burada yok oluyor. Orman yok oluyor, hayat yok oluyor, su yok oluyor. Damgalanmamış ağaçları, gencecik fidanları kesip yok ediyorlar. Bu yapılan gençleştirme değil tam bir katliam" diye konuştu. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adem tan 17 Temmuz 2024 08:47

    Ağaçları keserseniz işte böyle sel olur. Cahil diplomasız akp kiler bunu sebebidir

  • memet 09 Temmuz 2024 14:51

    AĞAÇ DÜŞMANI SİYASİLER İŞ BAŞINDALAR