BölgeHaber Girişi : 05 Temmuz 2011 15:42

Boks'ta gençlikspor'un başarısı!..

Boks'ta gençlikspor'un başarısı!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Boks İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve Yolspor Boks Salon'unda yapılan Minikler Boks İl Birinciliği'nin yankıları sürüyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Boks İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve Yolspor Boks Salon’unda yapılan Minikler Boks İl Birinciliği’nin yankıları sürüyor. Gençlikspor ve Yakutiye Gençlikspor adına ringe çıkan boksörler başarılı olmanın gururunu yaşadı. Antrenörler Muhsin Köylü, Erol Çavuşoğlu ve Cuma Yılmaz tarafından ringe çıkarılan boksörler başarılı maçlara imza attı.

Erzurum’da yapılan Minikler Boks İl Birinciliği’nde 31 kilo Yakup Ülker(Yol),32.5 kilo Ahmet Otçu ((P. Döken Bld),34 kilo Murat Yavuç (Gençlikspor),35.5 kilo Enes Sarıoğlu (Yakutiye Gençlik),37 kilo Emirhan Ademoğlu(Yakutiye Gençlik),38.5 kilo Ömer Erdoğan (Palandöken Gençlik),40 kilo Umutcan Bingöl (Palandöken Bld),41.5 kilo Ahmet Can Bingöl (Palandöken Bld),46 kilo Burak Özdemir (Yakutiye Gençlik),48 kilo Semih Sarı (Palandöken Bld),59 kilo Salim Saklı (Kocasinan Spor) ve 62 kilo Batuhan Çetin (Gençlikspor) adına birinciliği kasanmışlardı.

Gençlikspor Boks Antrenörü Muhsin Köylü, 12-19 Temmuz 2011 tarihlerinde Erzincan’ın Refahiye ilçesinde yapılacak olan Minik Erkekler Türkiye Boks Şampiyonasına bu sporcuların yanı sıra ikinci olan sporcuları da götüreceklerinin altını çizerek, Gençlikspor olarak elde ettikleri başarının sırırını doa çok çalışmaya ve disiplinli bir şekilde antrenman yapmaya bağladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.