BölgeHaber Girişi : 07 Haziran 2011 00:06

Bir yıllık emeklerini sergilediler!..

Bir yıllık emeklerini sergilediler!..
Yakutiye Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü'nde güzel sanatlar eğitimi alan kursiyerler, bir yıllık emeklerini görücüye çıkarttılar.

Erzurum Ajans-Yakutiye Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü’nde güzel sanatlar eğitimi alan kursiyerler, bir yıllık emeklerini görücüye çıkarttılar.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün eşi Nihan Öztürk’le Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in eşi Dr. Ayşenur Küçükler’in açılışını birlikte yaptıkları sergiye, Emniyet Müdürü H. Turgut Yıldız’ın eşi Sevilay Yıldız da katılırken, protokolün ilgisi de dikkatlerden kaçmadı.

Sergi açılışına, Vali Yardımcısı Özgür Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, TRT İl Müdürü Salih Lütfi Şengül, Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, Müze Müdürü Mustafa Erkmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergide yer alan el emeği göz nuru çalışmaları büyük bir dikkatle inceleyen ‘first lady’ler, konuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeden edemediler.

Ahşap üzerine uygulanan çeşitli boyama ve süsleme yöntemleriyle rengarenk hale getirilen hediyelikler, sergi açılışına katılan davetlilerden büyük ilgi görürken, üzerinde şehrin yöneticilerinin resimlerinin bulunduğu süs eşyaları da, sergide dikkat çeken diğer parçalar oldu. Resimli hediyelik eşyalar, konukların sergiyi gezmelerinin ardından sahiplerine armağan edilirken, Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Has, 2010 – 2011 eğitim öğretim sezonunun sona ermesi nedeniyle meslek kurslarında da tatile girildiğini söyledi.

Kursiyerlerin, bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları bu sergiyle beğeniye sunduklarını belirten Has, önümüzdeki eğitim öğretim sezonuna çok daha zengin içeriğe sahip kurslarla başlayacaklarını dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.