SporHaber Girişi : 20 Şubat 2016 19:55

B.B. Erzurumspor'da kazanlar kaynamaya başladı!

B.B. Erzurumspor'da kazanlar kaynamaya başladı!
Spor Toto 3. Lig 1 Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor deplasmanda karşılaştığı ve 10 kişi kalan Erzin Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu. Bu sonuç Mavi-Beyazlı camiayı karıştırdı.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Lig 1 Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor deplasmanda karşılaştığı Erzin Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu. 


Ligin ikinci yarısına Teknik Direktör değişikliği ve yeni oyuncu transferleriyle başlayan Mavi- Beyazlılar adeta dökülüyor. Takıma ikinci yarıda kurtarıcı olarak Pendikspor'dan transfer edilen Fahri Tatan her maç banko oynarken, takımda birinci yarının flaş isimleri Emre Hasan Balcı ve Doğancan gibi oyuncular ise forma şansı bulamıyor.Yaptığı transferler yaşa takıldığı için yedek kulübesinde takıma katkı sunacak oyuncusu olmayan  B.B.Erzurumspor, bugün Erzin Belediyespor'a da farklı mağlup oldu.

10 KİŞİ  OYNAYAN TAKIMDAN FARK YEDİLER
 
B.B. Erzurumspor, Erzin deplasmanında maçın  ilk dakikasında İlyas Kubilay Yavuz'un penaltı golüyle 1-0 yenik duruma düştü. 24 Dakikada Erzin Belediyespor'dan Hasan Can Şay'ın kırmızı kartla oyun dışı kaldığı ve B.B. Erzurumspor'dan Serdar Deniz'in penaltı golüyle eşitliği sağladığı maçta ilk yarı 1-1 sona erdi.

Maçın ikinci yarısına 10 kişi kalan  rakibine karşı bir türlü oyun üstünlüğü kuramayan, oyunu değiştirecek futbolculardan yoksun yedek kulübesiyle adeta maçı kaderine terk eden Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ligin ikinci yarısında görev aldığı  6 maçta, aldığı 3 mağlubiyet ile tartışma konusu oldu.

Mavi-beyazlılar, Erzin deplasmanında 67 Dakikada İlyas Kubilay Yavuz'un golüyle tekrar geriye düştü.

85 Dakikada Yasin Verdal'ın attığı golle B.B.Erzurumspor, Erzin deplasmanında 3-1 mağlup ayrıldı.

TAKIM KADROSUNU ALBAYRAK MI YAPIYOR?

66.Dakika 10 kişi oynayan rakibine 3-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Mavi-Beyazlı ekipte Başkan Ali Demirhan ve teknik yönetimi sorgulanmaya başladı.

Ligin ikinci yarısına teknik direktör  ve yönetim değişikliği ile başlayan B.B Erzurumspor da ilk yarıdaki başarılı takımdan eser kalmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in tam desteğini arkasına alarak yaptığı transferlerle tartışılan Başkan Demirhan, kulübün hem mali dengelerini hem de saha içi dengelerini bozmakla suçlanıyor.

Ligin ikinci yarısında Teknik Direktör Besim Durmuş'u gönderip yerine Ahmet Yıldırım'ı getiren Ali Demirhan'ın, kafasına göre astronomik rakamlarla kadroya giremeyecek ve yaş sınırına takılan oyuncuları transfer etmesi Mavi-Beyazlı camiayı çileden çıkardı.

Yeni Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın takım üzerindeki otoritesini yitirdiği maç kadrolarını Mehmet Albayrak ve Ferit Erişçi ile birlikte yaptıkları iddia ediliyor.  İlk yarının flaş isimleri Emre Hasan Balcı ve Doğancan bu çekişmeden dolayı kadroda yer bulamazken, Hüseyin Cihan ve Fahri Tatan gibi isimlerin her maçta 90 dakika forma giymesi tepki topluyor.

FUTBOLCULARIN ALACAKLARI ÖDENDİ Mİ?

Yaptığı her açıklamada hiç bir maddi sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Başkan Ali Demirhan'ın, son yönetim değişikliği ile birlikte kulübün mali dengelerini de alt-üst ettiği belirtiliyor. Takımın aldığı başarısız sonuçların direk sorumlusu olarak gösterilen Başkan Demirhan'ın, ikinci yarıda alacağı olan bir çok futbolcuya hiç bir ödeme yapmadığı hatta bir çok futbolcunun  peşinatlarının bile tam olarak ödenmediği belirtiliyor.

KAZANLAR KAYNAMAYA BAŞLADI... HESAP VAKTİ!

Kazanların kaynamaya başladığı Mavi-Beyazlı camiada Başkan Ali Demirhan'ın kulübü şahsi şirketi gibi yönetmeye başladığını belirten bir çok yönetici, ''Başkan Erzurumspor adını kendine bir zırh olarak kullanıyor. Erzurumspor'u ticari işleri için araç haline dönüştürüyor. Bu gidişata artık birlerinin dur demesi ve bu kentin takımının hak ettiği konuma gelmesi için hesap sormasının vakti geldi de geçiyor'' diye konuşuyor.

BAŞKAN SEKMEN: ERZURUMSPOR ARZULADIĞIM YERDE DEĞİL

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, hafta içi Erzurum Ajans'a verdiği özel röportajda Erzumspor'un henüz arzuladığı yerde olmadığını belirterek  kulüp yönetiminde önümüzdeki günlerde yeni değişimlerin olabileceği sinyalini vermişti. 


Başkan Sekmen, yaptığı açıklamada. ''Tabi netice olarak spor bu,  sporda her zaman istediğimiz neticeyi alamayabiliriz.  Ama arzumuz Erzurumspor'u daha güzel bir yerlere taşımak. Benim de bütün arzum, niyetim, desteğim budur. Biliyorsunuz Erzurumspor'a belediye başkanı olarak  ben çok büyük destek verdim.

Erzurumspor ile ilgili sorunları herkes biliyor. Ben, Erzurum'u büyük bir beladan kurtardım. Bu anlamda daha çok şey yapacağız. Bunu da açıkça söyleyeyim futbol olarak henüz arzu ettiğim seviyede değiliz. Tabi işlerin yoğunluğundan şimdilik bu alanda çok yoğun bir mesai harcayamıyorum. Ama gerekirse orada da yeni bir şey yaparız.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet karaağaç 01 Ocak 1970 02:00

    Bu takım namağlup olduğu günlerde alkışlayanlar 1 yenilgiyle yönetimi istafaya davet etmek ne kadar doğru?Önemli olan kötü günlerde birlik ve beraberliktir.Ağzı olan konuşsun ancak seviye ve uslubu bozmadan.

  • ERDEM 01 Ocak 1970 02:00

    ulan arkadaş ağzı olan konuşuyor menfaatiniz için yorum yapıyosunuz gidin dasha kendini AİLESİNİ YÖNETEMEYEN adamlar yorum yapıyo erzurum sporun yöneticilerini kotuluyo herşey iyi giderken siz ve sizin gibileri nerden ne karalamak peşindesiniz bütün klup yonetici ve başkanlarından kim sporun içinden gelmişde erzurum sporn yonetimine konuşuyosun ne alaka yok o siyasetci yok o ticaretcı ne bekliyon her klup yoneticileri bole Aziz yıldırım eski futbolcumu yada eski sporcumu kim herkes bili galatasaray başikanı ne iş yapıyo spordan gelmemi bu duzen bole maddiyatla doner arkadaş saygın sevilen veya zengin insanlar gelir ki erzurum sporu veya A klubunu ayağa kaldırsın bu yorum yapanlar kim sporcumusunuz orda bıurda memur insan yorum yapa biliyon burdan yonetmeye çalışıyon sende ozaman konuşma sporu bilen anlıyan adam konuşsun o zaman ki sporu bilen anlıyan şahsı konuşmaz başarısızlığı konuşur takımı genel olarak konuşur SERHAT kardeş yazından anlaşılmış kim olduğun gizli isimlerin arkasına saklanma kimliğinle konuş eğer erzurum sporun gerçekten başarılı olmasınıda istiyosanız gidin de destekleyin maça bedava girmeye çalışmayın destek olun birlik olalım bak neler olur ha zaten itin de duvası kabul olsa gokten kemik yağar demişler nede guzel demişler .. SADECE İZLEYİN ERZURUM SPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR..

  • dadas 01 Ocak 1970 02:00

    Nerde Besim hoca bu takım hic calismiyor Mehmet Albayrak tam bir fos kafa toplari haric maclarda hic yok cok agir bu takimin en iyi adami Emre Hasan Balci yok her seyden haberimiz var sabrediyoruz hesap vereceksiniz bu sehire

  • Serhat 01 Ocak 1970 02:00

    Serkan Daş haricinde takımdaki yöneticiler takımdan bi haber.Bülent taskesenli il meclis başkanıydı ne alakan var erzsporda git siyasetini yap.gelen giden etiket peşinde erzsporu kullanıyor.yazık günah

  • Sezai tekin 01 Ocak 1970 02:00

    Ocak Bayram`ı ne var bunda :))) 4 bin tl nin lafımı olur 30 dan fazla yönetici var birde denetleme kurulu Başkan`ı varmış ilk kez duydum ilk lerin şehriyiz ya

  • Ust merci 01 Ocak 1970 02:00

    Sevsinler senin üst mercini Erzurum sevdalısi. Şu yutturdugunuz sevdanïz bitse de kurtulsak. Ne zamandan beri sevda cekiyon gardas. Ali bey senin ve senin gibilerin sevdasını dindirecek, az bekleyin

  • Erzurum sevdalısı mı??? 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum sevdalısı denilen arkadaş haber gayet güzel ve doğru bilgilerle dolu biz de Erzurumluyuz ve bu haberde Erzurumun karalanması söz konusu bile değil. Belli ki sen de yönetimden nemalanan, ocak ayında bayram harçlığı adı altında yönetimden rüşvet alan taraftarlardansın. Neyse maskeler düşecek ve erzurum herşeyi öğrenecek tabi sizlerin kime sevdalı olduğunuzu da!!!!

  • ERZURUM SEVDALISI 01 Ocak 1970 02:00

    Değerli kendilerini haberci zanneden kardeşlerim; öyle bir haber başlığı atıyorsunuz ki ERZURUMSPORUN durumunu bilmeyen küme düştü sanar. sizin amacınız haber yapmak mı yoksa ERZURUMUMUZU karalamak mı Böyle yapmaya devam etmeniz halinde konuyu daha üst mercilere taşıyacağımızdan şüpheniz olmasın.

  • ALİ VE AHMET İSTİFA 01 Ocak 1970 02:00

    Bir söz vardır dadaşlar herkes bilir:Çarşambanın gelişi perşembeden bellidir.Gerçekten de söylenen söz tam bu takıma göre söylenmiş.Çünkü ;Bir başkan düşünün hiçbir şekilde taraftarı dinlemeyerek FORVET almıyor ve takıma forvet almamasını bugün ki maçta puan kaybederek ödüyor.Forvet almadığına pişman olacaksın Ali Demirhan.Erzurum da o kadar erzurumlu gençler oynamasına rağmen beşiktaş alt yapısından oyuncu getirip hiç bir maçta 1 dakika bile oynatılmayan oyuncu neden getirilir acaba ?Erzurumda yer alan gençlere değer vermek yerine Erzurum dışından genç oyuncu getirmek neyin nesi ?Bir hoca düşünün 18 maçın 18 inde oynamış ve takım için çok önemli oyuncuyu bilerek ve isteyerek oynatmıyor bunun yanı sıra emre hasan balcıyı oynatmamak için onsekiz kişilik kadroya gençlerle dolduruyor ama o gençleri de oynatmıyor.Sadece bu durum emre hasan balcı ile ilgili değil bunun yanı sıra fatih ile ilgili bir durumdur.Maalesef ki adam bu iki oyuncumuzu oynatmamak için elinden geleni yapıyor ve bu duruma başkan ve yönetim sesiz kalıyor.Maça gelirsek adamlarda 3 tane çok önemli oyuncu sarı kart cezalısı yetmezmiş gibi bir de adamlar 24.dakikadan beri on kişi oynuyor ve senin takımın puan kaybediyor.Eğer ki sen puan kaybediyorsan demek ki sana fazla şampiyonluk .Erzurum da o kadar deneyimli hoca varken ve o kadar erzurum sevdalısı hoca bulunurken fethiyespor da başarısız olmuş ve hiçbir başarısı bulunmayan bir hocayı takımın başına getirmek neyin nesi eyy Ali Demirhan ?Bu takımın geçmişinde Hikmet karamanlar , Sadi tekelioğlu gibi deneyimli hocalar varken bu hocayı getirmek erzurumu 3.ligden 2.lig `e çıkmasını engellemek için mi yapıldı acaba ?Ali demirhan ve Ahmet Yıldırım İSTİFA EDİN .Bu takıma kazandırdığınız hiçbir şey YOK.Sadece aldık gibi gösterip alamadığınız oyuncularla ancak fotograf çekilirsiniz.Akdıkları oyuncuları gördük .Dört oyuncu aldılar ikisi daha bir dakika forma girmedi.Zaten siz on kişi kalmış erzini yenemezseniz tire ve kızılcabölükten fark yersiniz .

  • misafir 01 Ocak 1970 02:00

    sayın başkan ahmet bey besim hocadan daha basarısız ve hiç ümit vermiyor. hata yapmış olabilirsiniz lütfen görevden alınız.o cesareti gösteriniz taraftarın sevgi ve saygısını kaybeymeyiniz.Ayrıca 3. lig mucadele ligidir fahri ilede bu iş olmaz adam bitmiş bundan sonraki maçlardaki puan kaybında taraftarın tükenmiş olan sabrı takıma ve şehre zarar verir bilginiz olsun. Düzce maçı öncesi bu kararı alınız zararın neresinden dönerseniz kardır.Yerli hocalar tercih edilebilir.Bu memleketin sabrı kalmadı.