SporHaber Girişi : 14 Aralık 2015 17:45

BB Erzurumspor'da hoca krizi

BB Erzurumspor'da hoca krizi
BB Erzurumspor'da sular durulmuyor. 26 Aralık'ta kongre kararı alan Mavi-beyazlı kulüpte hafta sonu Turgutluspor'a karşı alınan mağlubiyetin ardından kılıçlar çekildi.

Erzurumajans-BB Erzurumspor'da sular durulmuyor. 26 Aralık'ta kongre kararı alan Mavi-beyazlı kulüpte hafta sonu Turgutluspor'a karşı alınan mağlubiyetin ardından kılıçlar çekildi.


Deplasmanda Turgutluspor'a 2-1 mağlup olan BB Erzurumspor'da, karşılaşmanın ardından hareketli saatler yaşandı. Takımın 5 haftada sadece 2 puan alması ve zirvenin 4 puan gerisine düşmesi teknik patron Besim Durmuş'un sonunu hazırladı. Kulüp Başkanı Ali Demirhan tecrübeli hoca ile apar topar bir toplantı gerçekleştirerek kendisi ile yola devam edemeyeceklerini paylaşıp kulüple yollarını ayırdı. 


12


Kulüp Başkanı Ali Demirhan'ın bu kararı takımın Facebook sayfasından kamuoyuna duyuruldu. Sitede, "Yönetim Kurulumuz Besim Hoca ile devam etmeme kararı almıştır. Kamuoyuna duyurulur. BB Erzurumspor Kulüp Başkanlığı" ifadeleri kullanıldı. Başkan Ali Demirhan' da kendi Facebook sayfasından kulübün bu gönderisini paylaştı.


3


Ünsal Kıraç karara tepkili


BB Erzurumspor'da ki bu gelişmeler haber sitelerinde yer alınca farklı bir gelişme yaşandı. Asbaşkan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, bazı internet haber sitelerine Teknik Direktör Besim Durmuş'un görevinin başında olduğunu açıklayarak, "Yönetim olarak alınmış bir karar yoktur. Besim Hoca son derece başarılı bir ilk yarı geçirmiştir. Eksikleri tespit ettik ve devre arasında gerekli müdahaleleri yapacağız.  Ben şahsen hocanın gönderilmesine karşıyım" ifadelerini kullandı.


4


Gözler başkan Demirhan'da


Asbaşkan Ünsal Kıraç'ın bu ifadelerinin ardından gözler Kulüp Başkanı Ali Demirhan'a çevrildi. Telefon ile ulaştığımız Başkan Demirhan, " Kararımız nettir. İnsanlar başarıda alkışlandığı gibi başarısızlıkta da sorumluluk almalıdır. Bundan sonra yolumuza bakacağız. Futbolda böyle şeyler olur. Başarısızlık anında bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna gerek duyduğumuz için hoca ile anlaşarak kendisine bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ettik. Ligin ikinci yarısına başka bir teknik adamla anlaşarak gireceğiz" dedi.


(Pusula)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaşlar 01 Ocak 1970 02:00

    erzurumu bilen taraftarlacada sevilen başarılı bir teknik adam olan yavuz incedal erzurumsporumuza yakışır saygiılrla

  • Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Bu ne ya bi kadının bir kocası olur. Başkan ne diyorsa o diğer konuşan herhalde parayı ben veriyorum kararı da ben veririm diyor