SporHaber Girişi : 23 Şubat 2012 11:57

Bayanlar gökyüzünde süzüldü

Bayanlar gökyüzünde süzüldü
Erzurum'daki Kayakla Atlama Kulelerinde U23 Dünya Kayak Şampiyonası için yarışacak bayan sporcular gökyüzünü renklendirdi. Ayın 26 Şubat'a kadar sürecek olan yarışmalar ücretsiz izleniliyor.
Erzurum Ajans-Erzurum'daki Kayakla Atlama Kulelerinde U23 Dünya Kayak Şampiyonası için yarışacak bayan sporcular gökyüzünü renklendirdi. Ayın 26 Şubat'a kadar sürecek olan yarışmalar ücretsiz izleniliyor.

Erzurum’da 20 Şubat 2012 tarihinde yapılan açılış töreni ile start alan ve Erzurum’da devam eden Kuzey Disiplini Gençler ve 23 Yaş Altı Dünya Kayak Şampiyonası'nda kayakla atlama nordic ve kuzey disiplini yarışları yoğun bir tempoda sürüyor.

T
ürk Telekom atlama kulelerinde yapılan atlamaların ardından erkek sporcular Kandilli Kayak Merkezi’deki Kayaklı Koşu Parkurunda nordic yaptılar. Kuzey Disiplini Dünya Gençler Kayak Şampiyonası'nda, kayaklı koşu 5 kilometre klasik stil yarışında Rusya'dan Natalia Zhukova, erkekler 10 kilometrede de yine Rusya'dan Sergey Ustiugov birinci oldu. 71 sporcunun mücadele ettiği yarışta Türkiye'yi temsil eden bayan sporculardan Yonca Karademir 65, Ebru Ören 67 ve Büşra Güneş 69. sırada yer alırken, milli sporcu Mintaha Turan ise yarışı tamamlayamadı.Kuzey disiplini ve nordic yarışları sonrasında başarılı olan sporculara çiçek verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.