İlçelerHaber Girişi : 08 Aralık 2011 12:33

Bayan çiftçilere yerinde eğitim

Bayan çiftçilere yerinde eğitim
Tortum Kaymakamı Yılmaz Kurt, Pehlivanlı Beldesinde Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığı ile seraları kurulan 20 bayan çiftçiyi yerinde eğitim alınması amacı ile Antalya’ya gönderdi.
Erzurum Ajans-Tortum Kaymakamı Yılmaz Kurt, Pehlivanlı Beldesinde Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığı ile seraları kurulan 20 bayan çiftçiyi yerinde eğitim alınması amacı ile Antalya’ya gönderdi.

Tortum İlçe Halk Eğitim Müdürü, Tarım Müdürü ve Ziraat mühendislerinin eşliğinde Antalya’ya giden bayan çiftçiler Aksu İlçesinde seraları gezerek hem yetkililerden hem de Aksu İlçesinde görevli Ziraat Mühendisinden bilgi aldılar. Domates ve çiçek seralarında incelemelerde bulunan çiftçiler ayrıca EXPO tarım fuarını da gezdiler.
S
osyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile sağlanan eğitim gezisi kapsamında bayan çiftçiler, Kapadokya, Konya ve Antalya’da gezme fırsatı buldular. Bayan çiftçiler başta Kaymakam olmak üzere bütün yetkililere sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür ettiklerini belirterek yapılan gezinin hem sera bilgilerini artırdığını hem de hiç görmedikleri illeri gezme fırsatı sağladığını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.