SporHaber Girişi : 30 Temmuz 2012 10:30

Basketbol kursları devam ediyor

Basketbol kursları devam ediyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen Yaz Spor Okulları devam ediyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen Yaz Spor Okulları devam ediyor. Antrenörler Ebru Yurtoğlu ule Nurdan Köseoğlu yönetimindeki kursta minik sporcular basketbolun inceliklerini öğreniyor. Potada geleceğin Dev Adamları olmak için ter döken minik öğrenciler hocalarının verdiği taktikleri harfiyen uygulamaya çalışıyor.
Antrenör Ebru Yurtoğlu ile Nurdan Köseoğlu yönetiminde iftardan önce yapılan idmanı takip eden Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi ve Eskrim İl Temsilcisi Mehmet Ali Dayanç, minik sporculara ve antrenörlere başarı dileğinde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörleri Ebru Yurtoğlu ve Nurdan Köseoğlu, Yaz Spor Okulları kapsamında minik öğrencileri basketbol kursları verdiklerini belirterek, “Hedefimiz Erzurum’dan geleceğin Dev Adamlarını yetiştirmek, bunun için çalışıyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.