BölgeHaber Girişi : 16 Ağustos 2011 00:25

Başkan Küçükler'den taraftara teşekkür!..

Başkan Küçükler'den taraftara teşekkür!..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Küçükler, Gümüşhanespor'la çıkılan hazırlık maçına gösterdikleri ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Küçükler, Gümüşhanespor’la çıkılan hazırlık maçına gösterdikleri ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür etti. Küçükler, “Takımın arkasında bu destek olduktan sonra aşamayacağımız hiçbir engel yok.” dedi. Süper Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Gümüşhanespor’la oynadığı hazırlık maçının ardından yeniden idmanlara başladı. Pazar günü oynanan maça gösterilen taraftar ilgisi, takımda büyük memnuniyet uyandırırken, karşılaşmanın ardından teşekkür açıklaması ise, Başkan Küçükler’den geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, hayallerin gerçekleşebilmesi için en önemli adımın ‘inanmak’ olduğunu belirterek, kendisinin, Büyükşehir Belediyespor’un yeni sezonda başarıdan başarıya koşacağına olan inancının tam olduğunu söyledi. Gümüşhanespor’la çıkılan hazırlık maçına taraftarların gösterdiği ilginin sevindirici olduğunu anlatan Başkan Küçükler, “Taraftarlarımız Pazar günü öyle muhteşem bir tablo oluşturdular ki; bu manzara karşısında hiçbir engelle karşılaşmayacağımıza olan inancımız katlanarak arttı. Taraftarlarımızın coşkusu, heyecanı ve desteği, inanıyorum ki Büyükşehir Belediyesporumuzun aldığı en önemli moral ve güç kaynağı oldu. Hepimiz biliyoruz ki, bir takım için kadro kadar, teknik ve mali yapı kadar, taraftar desteği de çok önemli. Bu nedenle Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a destek vermek için Yeni Erzurum Stadyumu’na akın eden taraftarlarımıza, hemşehrilerimize ve tüm sporseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: BU YOLA ÇIKARKEN ‘HEDEFİMİZ BANK ASYA LİGİ’ DEDİK…

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Süper Toto 3. Lig’de mücadele edeceği grubun hayli zorlu bir grup olduğunu ve çok güçlü rakiplerinin bulunduğunu vurgulayan Başkan Küçükler, “Biz bu yola çıkarken dedik ki; ‘takımımızın bir tek hedefi var, o da Bank Asya Ligi’ diye. Bu süreçte geçtiğimiz sezon sergilenen performans, takımımızı 3. Lig’e taşıdı. Yeni sezon öncesinde yapılan transferler ve ardından çıkılan hazırlık kampı sayesinde inşallah lige çok hızlı bir başlangıç yapacağız. Oyuncularımız ve özellikle de yeni transferlerimiz çok verimli bir adaptasyon süreci geçiriyorlar. Taraftarlardan alacağımız destekle de, grubumuzdaki zorlu rakiplerimizi tek tek geride bırakacağımıza inanıyoruz. Kaldı ki, bu takım Erzurum’un takımı, Erzurumlunun takımı.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.