ErzurumHaber Girişi : 10 Mart 2013 14:11

Başkan Küçükler ve eşinden yemek

Başkan Küçükler ve eşinden yemek
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve eşi Ayşenur Küçükler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ziyaretlerde bulunarak Müceldi Konağında kadın personele yönelik yemek verdi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve eşi Ayşenur Küçükler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ziyaretlerde bulunarak Müceldi Konağında kadın personele yönelik yemek verdi.

Başkan Küçükler'in eşi Ayşenur Küçükler, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla birçok aileyi evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Yeni doğum yapan bayanların çocuklarına çeyrek altın hediye eden Ayşenur Küçükler, "Bugün kadın dayanışması olması açısından bizzat evlere giderek bazı kadın arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Onların yanında olduğumuzu ifade etmek istedik. Özellikle kadınlarımız ekonomik bağımsızlıklarını ne kadar elde etmiş olurlarsa o kadar güçlü ve ayakta durabilirler. İnşallah bundan sonra da hep böyle olur ve iyi yerlerde hep kadınları görürüz" diye konuştu.

Daha sonra Müceldili Konağında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler' ve eşi Ayşenur Küçükler, Büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın personellere yönelik bir yemek verdiler.

Başkan Küçükler, "Dünyanın en değerli varlığının kadınlar olduğunu belirterek, kadına yönelik her türlü şiddeti kınıyorum. Kadına yönelik şiddetin günümüzde varlığını sürdürmesi ve her gün acı olayların yaşanmasının üzüntü verici. Kadına yönelik şiddet ve cinayetler yüreğimizi derinden yaralamaktadır. Bizi dünyaya getiren, yetiştiren, eğiten, bize doğru yolu öğreten, doğumdan ölüme kadar her an varlıklarıyla bizleri onurlandıran, her sıkıntımızda bizden desteklerini esirgemeyen, en önemlisi bize karşı yüreklerinde hep sevgi ve şefkat taşıyan fedakar ve cefakar tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • küçükler...!!!! 01 Ocak 1970 02:00

    SAYIN KÜÇÜKLER UMREDEN GELMİŞ DEMEKKİ ALLAH KABUL ETSİN DİYELİM O ZAMN GERÇİ BU KADAR HARAMZADE BİRİNİN İBADETİNİ RABBİM KABUL EDERMİ BİLEMEM AMA YİNEDE EN İYİSİNİ O BİLİR DİYELİM.. HA BİRDE YENİ DOĞUM YAPAN BAYANLARA ÇEYREK ALTIN TAKMIŞLAR SANKİ KENDİ PARASIYLA ALMIŞLAR GİBİ BİRDE HAVALARINI ATMIŞLARR........