BölgeHaber Girişi : 04 Haziran 2010 00:04

Başkan Küçükler AK gençlerle buluştu!..

Başkan Küçükler AK gençlerle buluştu!..
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Teşkilatı ile bir araya geldi.

Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Teşkilatı ile bir araya geldi. Partili gençlerle sohbet eden Başkan Küçükler, gündeme ilişkin konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu, Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat, Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Resul Canımoğlu, Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Emre Aksakal, İl Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe gençlik kollarına mensup partililerin de bulunduğu görüşmede Başkan Küçükler, gençlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Ahmet Küçükler, Ak gençliğin yarınların gençleri olacağını belirterek, gençlere; kendilerini olabildiğince yetiştirmeleri, meselelere vakıf, bilgili ve donanımlı bireyler haline gelmelerini tavsiye etti. Gençlik kolları mensuplarına Erzurum’da yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Küçükler, 6 yılda Erzurum’da hayal olan hizmetlere imza attıklarını ifade ederek, “Şehrimizin modern bir görünüm kazanması için yolumuza devam ediyoruz” dedi.
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Zafer Tarıkdaroğlu ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler’le bir araya gelmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tarıkdaroğlu, “Sayın Başkanımızı aramızda görmekten dolayı tüm arkadaşlar adına memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Türkiye’nin en genç büyükşehir belediye başkanının şehrimizden seçilmiş olmasının biz gençler için ayrı bir anlamı var. Büyükşehir Belediye Başkanımızın genç ve başarılı olması, biz gençlerinin ideallerini daha da sağlamlaştırmaktadır.” diye konuştu.
Tarıkdaroğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlatmak için geceyi gündüze katacaklarını ifade ederek, “Şehrimize verilen çok önemli hizmetlerden halkımızın haberdar edilmesi; bizim için de çok büyük bir anlam ifade ediyor” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.