İlçelerHaber Girişi : 29 Mart 2012 19:15

Başkan Bulutlar sorunları dinledi

Başkan Bulutlar sorunları dinledi
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret sırasında, mahalle halkının sorunlarını dinleyen Başkan Bulutlar, bu kez durağı, Yıldızkent-Osman Gazi Mahallesi idi. Osman Gazi mahallesi Selimiye Camisi Derneğine ait kahvehanede mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Halkın içinde olmaktan son derece huzurlu ve mutlu olduğunu söyleyen Başkan Bulutlar,” Görevimin üçüncü yılında sizlerin huzuruna başım dik bir şekilde çıkıyorsam sizler de beni bağrınıza basıyorsanız o zaman doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bugüne kadar tek amacım ve tek düşüncem vardı oda sizlere verdiğim sözü yerine getirmekti. Şükürler olsun dün ne sözünü vermişsem bugün onu yapmışız. İlk sözüm sizlere ait olan apartman ve site aralarını satmayacağım sizler için geleceğimiz olan çocuklarımız için değerlendireceğiz dedik ve bugün bir karış apartman ve site boşluğu satmadık. Yaklaşık 35 bin metrekare böyle alanlar tespit ettik ve Osman Gazi Mahallemize 6 çocuk oyun ve dinlenme parkı yaptık. Yine yapacağız. Üç aylık asfalt dökmeyeceğiz dedik dökmedik. Artık Palandöken ilçesi sınırların da beş yılık standartlara göre asfalt döküyoruz. Osman Gazi Mahallemiz tepeden tırnağa yeniden yaptık. Yeni yerleşim alanları da yapmaya devam edeceğiz. Borçsuz, başı dik kurumsallaşmış bir belediyeyiz artık. Sizlere kapımız ardına kadar açık. Çünkü buralar sizin yeriniz sizin malınız. İstediğiniz zaman gelin çayımızı için” dedi.

BULUTLAR, “ VATANDAŞIN HİZMETKARIYIZ”

Bölge ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyerek gerekli talimatı veren Başkan Bulutlar, birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyerek, bizler vatandaşın hizmetkârıyız dedi. Bulutlar, “Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Sizler isteyeceksiniz bizler yapacağız bunun için buradayız. Ne sorununuz varsa ne istiyorsanız söyleyin biz efendi değil sizlere hizmet etmek için seçildik. Ailem dışın da hizmetler noktasın da siz söyleyin ben açık gönüllülükle cevaplandırayım. Gizlimiz saklımız yok. Neyi yaptık neyi yapamadık hesabını sorun ben buradayım” diye konuştu.
Vatandaştan gelen soruları ve sorunları cevaplandıran Başkan Bulutlar, vatandaşın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşaması için gereken çalışmaların yaz sezonu da kaldığı yerden başlatılacağını söyledi. H.Avni Ulaş mahallesi,Osman Gazi Mahallesi Muhtarları ve mahalle sakinleri Başkan Bulutlara çiçek vererek yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • doğu yakası 01 Ocak 1970 02:00

    teşekküerler başkanım,halkının sesine kulak verdiğin, siyaseti değil hizmeti önemsediğin için teşekkürler...