BölgeHaber Girişi : 15 Eylül 2011 00:51

Başkan Bulutlar müjdeyi verdi!..

Başkan Bulutlar müjdeyi verdi!..
Palandöken İlçesi gelişmeye ve büyümeye devam ederken, bu gelişimi göz önünde bulunduran Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ülkenin finans sektöründe söz sahibi olan Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş ilçeye ilk banka şubesi açacağının müjdesini verdi.

Erzurum Ajans-Palandöken İlçesi gelişmeye ve büyümeye devam ederken, bu gelişimi göz önünde bulunduran Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ülkenin finans sektöründe söz sahibi olan Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş ilçeye ilk banka şubesi açacağının müjdesini verdi.

İlçeye bir banka şubesi kazandırmak adına büyük çaba sarf eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, göreve geldiklerinde ilçede tek bir banka şubesinin dahi bulunmadığının hatırlatarak,“ Palandöken İlçesi birçok ilden daha fazla nüfusu sahip olması. Sürekli kendisini büyüten ve geliştiren ilçemiz Dünya Kış Sporları ve Kış Turizminin Merkezi olmuş, alt yapısı tamamlanmış, asfaltı serilmiş, parklarıyla, koşu yollarıyla, sosyal tesisleri ile alışveriş merkeziyle marka konumuna gelmiş bir ilçe olmasına rağmen bir banka şubesini dahi olmaması çok büyük bir eksiklik olarak gördük. Yaptığımız girişimler ve yazışmalar sonrası Yenişehir İkinci Marketler Bölgesinde Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş’ şube açma karalılığını göstererek bizleri mutlu etmiştir. Ziraat Bankası A.Ş. gibi köklü bir bankanın ilçemize gelmesinden emeği gecen ve banka şubesi talebimizi olumlu cevap veren Banka Yönetim kadrosuna teşekkür ediyorum. İlçemizin ilk Banka Şubesi ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.