BölgeHaber Girişi : 17 Temmuz 2010 12:26

Başkan Bulutlar gençlerle tonlandı!..

Başkan Bulutlar gençlerle tonlandı!..
Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Mahalle ziyareti kapsamına yaklaşık 1,5 yıldır gençlerle ev ortamında buluşup sohbet etme geleneğini sürdürüyor.

Erzurum Ajans-Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Mahalle ziyareti kapsamına yaklaşık 1,5 yıldır gençlerle ev ortamında buluşup sohbet etme geleneğini sürdürüyor.
Göreve geldiği günden bugüne kadar fırsat buldukça gençlerle buluşan Başkan Bulutlar, gençlerin ülke gündeminden güncel konulara, sorunlarından çözüm önerilerine kadar her konuyu gençlerle paylaşıyor fikir alışverişinde bulunuyor.
Türkiye nüfusunun yarısını gençlerin oluşturduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Biz bu toplantıları sürekli hale getirerek yapma gayreti içerisindeyiz. İlçemizin gençleri il nüfusunu yarısını oluşturuyor. Genç arkadaşlarımızla bir araya gelip sorunları tartışıyor, yeni fikirler ve çözümler üretmeye çalışıyoruz. Genç beyinlerin fikir ve düşüncelerine her zaman açık olduğumuzu belirtmek isterim. Gençliğimiz son derece sağlam temeller üzerine kurulmuş bir ülkede yaşamlarını sürdürüyor. Bizler ise yerel yönetim olarak üreten, geliştiren, çözümleyen her gencimize sonuna kadar destek verme gayreti içerisinde olacağız. Bu ülkeyi daha iyi yerlere getireceksek, bunu hep birlikte el ele vererek yapacağız” diye konuştu.
Ak Parti Palandöken İlçe gençlik kolları başkanı Recep Polat ise, “Geleneksel hale gelen ev sohbetlerimizin sonucu birçok arkadaşımızın, semtlerimizi ve mahallelerimizin sorunlarına parmak basılarak çözüm üretildi. Bu gibi toplantılar düzenlenerek belediyemizin ve partimizin gençlere verdiği önemin somut örneğidir.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.