İlçelerHaber Girişi : 12 Kasım 2012 11:15

Başkan Bulutlar, taziye mesajı yayınladı

Başkan Bulutlar, taziye mesajı yayınladı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Dadaşlar Timi mensubu 17 askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Dadaşlar Timi mensubu 17 askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, helikopter kazası sonrası büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Anadolu’nun her köşesine dağılmış olan 17 Dadaş yüreklere ateş düşürmüştür. Şehitlerden birinin Erzurum - Palandöken İlçesinde olduğunu ifade eden Başkan Bulutlar, "Bugün bir kez daha canımız yandı, içimiz acıdı. Şehit olan evlatlarımızdan bir tanesinin de Erzurum- Palandöken ilçesi Kayakyolu Osman Bektaş Mahallesi'nde ikamet eden Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Güneş'tir. Yıllardır canla ve başla teröre karşı mücadele eden Mehmetçiklerimiz, bu ülkenin birlik, bütünlük ve kardeşliğini muhafaza etmek adına canlarını ortaya koyarak şehadet mertebesine ulaşmış, isimlerini bu aziz milletin gönlüne yazdırmışlardır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize ve tüm silahlı kuvvetler teşkilatına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.