İlçelerHaber Girişi : 03 Temmuz 2016 17:15

Başkan Bulutlar: Ramazan huzurlu ve sorunsuz geçti

Başkan Bulutlar: Ramazan huzurlu ve sorunsuz geçti
Merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan ayının huzurlu ve sorunsuz geçtiğini, Belediyenin bütün birimleriyle büyük bir özveri ile çalıştığını bildirdi.
Erzurumajans-Merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan ayının huzurlu ve sorunsuz geçtiğini, Belediyenin bütün birimleriyle büyük bir özveri ile çalıştığını bildirdi. 

Başkan Orhan Bulutlar, İhtiyaç sahibi vatandaşların sıkıntılarını gidermek için bu yıl 6 bin 500 gıda paketini personel tarafından tespit edilen adreslere, vatandaşın onurunu korumaya azami dikkat göstererek teslim ettiklerini belirtti. Ramazan ayı boyunca dar gelirli ailelere 30 bin ücretsiz ekmek kartı verdiklerine işaret eden Bulutlar, Belediye tarafından Yenişehir Müftü Solakzade Cami bahçesinde kurulan geleneksel iftar sofralarında halk ile birlikte oruç açmanın manevi hazzını yaşadıklarını ifade etti. Başkan Orhan Bulutlar şunları söyledi:

"Bu yıl yedinci kez kurduğumuz iftar çadırında günlük 2 bin kişiye iftar yemeği verdik. Bir ay süre içerisinde toplam 65 bin 750 kişiyi iftar sofralarında buluşturduk. Kurulan iftar sofralarına gelemeyen yaklaşık 200 yaşlı, hasta, kimsesiz vatandaşlarımızın ise evlerine günlük sıcak yemek servisi yapılmıştır. Palandöken Belediyesi sınırları içerisinde bulunan cami, mescit, kur-an kursu gibi vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı mekanların temizliğini yaptırdık. Belediye Zabıta Müdürlüğünün denetimleri aralıksız devam etti. Ramazan ayının huzurlu geçmesinde katkısı bulunan çok kıymetli hemşerilerime, Belediyemiz personeline ve diğer kamu görevlilerine teşekkür ederim. Ramazan Bayramının hemşehrilerime ve İslam alemine birlik, beraberlik, barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini dilerim."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.