SiyasetHaber Girişi : 29 Haziran 2012 14:00

Başbakan Erdoğan'a sevgi seli

Başbakan Erdoğan'a sevgi seli
AK Parti İl kongresine katılmak üzere Erzurum’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, havalimanından kent merkezine gelişi sırasında vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı.
Erzurum Ajans-AK Parti İl kongresine katılmak üzere Erzurum’a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, havalimanından kent merkezine gelişi sırasında vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Otobüsten halkı selamlayan Başbakan Erdoğan kendisine sevgi gösterilerinde bulunan çocuklara oyuncak ve kitap dağıttı.

Başbakan Erdoğan’ın havalimanından çıkışından itibaren beyaz atı ve elindeki Türk bayrağı ile eskortluk eden Baki Dede, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Başbakan Erdoğan’ın kendisini görmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Baki Dede, “Ben de Başbakanı çok seviyorum. Onu karşılamaktan ve yeniden görmekten dolayı çok sevindim” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın konvoyunun geçişi sırasında bir vatandaş yolların kapatılmasından dolayı zor durumda olduğunu ve hastası olmasına rağmen hastaneye gidemediğini söyledi. Vatandaşı yanına çağıran Başbakan Erdoğan vatandaşın sıkıntısını dinledi.

Yol boyunca vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başbakan Erdoğan vatandaşları selamlayarak il kongresinin yapılacağı Yeni Erzurum Stadyumuna geçti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • RUH ADAM 01 Ocak 1970 02:00

    başbakanın derhal bu belediye başkanları ve millet vekilleriyle yollarını ayırması lazım bunca imkana rağmen erzuruma hak edilen hizmetler yapılmıyor aklı başında siyasetten anlayan vekiller yerel yönetimleri çok iyi bilen belediye reisleri lazım