SiyasetHaber Girişi : 23 Haziran 2013 22:27

Başbakan Erdoğan Erzurum'dan ayrıldı

Başbakan Erdoğan Erzurum'dan ayrıldı
Erzurum Valiliğini ziyaretinin ardından havalimanına geçen Başbakan Erdoğan'ı burada miting için Giresun Görele'den gelen yaklaşık 50 kişilik grup tezahüratlarla karşıladı.
Erzurumajans-Erzurum Valiliğini ziyaretinin ardından havalimanına geçen Başbakan Erdoğan'ı burada miting için Giresun Görele'den gelen yaklaşık 50 kişilik grup tezahüratlarla karşıladı. 

"Görele seninle gurur duyuyor" diye slogan atan grubu fark eden Başbakan Erdoğan grubun yanına giderek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi bir süre sohbet etti.

Başbakan Erdoğan eşi ve beraberindeki bakanlarla birlikte Ankara'ya gitmek üzere Başbakanlık uçağı ile 21.30'da Erzurum'dan ayrıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kenan 01 Ocak 1970 02:00

    alparslan yapağı kardeş çok komiksin...

  • ALPARSLAN YAPAĞI 01 Ocak 1970 02:00

    Taşıma suyla değirmen ne yazıkki dönmüyor.Şehir dışından gelen akp`lilerle birlikte erzurumdaki akp`liler bile meydanı dolduramadı.MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN YAPTIĞI MİTİNGİN GÖLGESİNDE KALDI akp`nin MİTİNGİ...Ne yazıkki sayın başbakan milletimiz uyanıyor ERZURUMDAN ALDIĞIN BU UYARI emin ol iktidarının sallanışının göstergesidir.HESAP GÜNÜ YAKLAŞIYOR...