BölgeHaber Girişi : 27 Ocak 2011 13:33

Başbakan Erdoğan açılışa katıldı!..

Başbakan Erdoğan açılışa katıldı!..
Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarının açılış törenine katılmak üzere Erzurum'a gelen Başbakan Erdoğan, partisinin il başkanlığı yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Erzurum Ajans-Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarının açılış törenine katılmak üzere Erzurum'a gelen Başbakan Erdoğan, partisinin il başkanlığı yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sevgi gösterileri arasında parti il binasının bulunduğu İstasyon meydanına geldi. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, "25'nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarına ev sahipliği yapacak Erzurum'da sizlerle yeniden bir araya gelmekten mutluyum. Dünyanın 50 ülkesinden 3 bin sporcu Erzurum'a geldi. Burada 10 günlük bir kış oyunları sürecini yaşacağız. Böylesine önemli bir günde Cumhurbaşkanımız ve TBMM başkanı ile birlikte

bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Böylesine önemli bir günde Erzurum il teşkilatının yeni hizmet binasını açmak bizi ayrıca sevindirdi. Burada emeği olan il teşkilatı milletvekilleri, il genel meclisi üyelerini kutluyorum. Bu hizmet binasının Erzurum için çok daha hayırlı hizmetlerde kullanılmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan daha sonra Eşi Emine Erdoğan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt ve Kadın Kolları İl Başkanı Esra Kişioğlu ile birlikte hizmet binasının açılış kurdelesini kesti. Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanlar daha sonra parti binasına geçtiler. Başbakan partililerle basına kapalı olarak görüşüyor.

Açılış törenini yaklaşık bin kişilik vatandaş ve partilide ilgi ile takip etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.