SporHaber Girişi : 18 Ekim 2012 11:00

Barcelona alt yapı seçmelerine katılacaklar

Barcelona alt yapı seçmelerine katılacaklar
Dünyanın en önde gelen futbol kulüplerinden biri olan ve dünyadaki milyonlarca çocuğunu hayallerini süslediği Barcelona, Antalya’da Alt Yapı Seçmeleri Kampını gerçekleştirecek.
Erzurum Ajans-Dünyanın en önde gelen futbol kulüplerinden biri olan ve dünyadaki milyonlarca çocuğunu hayallerini süslediği Barcelona, Antalya’da Alt Yapı Seçmeleri Kampını gerçekleştirecek. Geleceğin Messisi, İniestası, Xavisi olmak için Erzurum Bölgesinden üç minikte Barcelona için umut yolculuğuna çıkacak. Katalan ekibinin 1999 doğumlu sporcular Karmasına Erzurum Bölge Karmasından seçilen Yakutiye Belediyesporporlu Abdulhamit Efe, Lider Muşspor’dan İsmail Çelik ve Faruk Çiçek seçildi. İspanya’nın Real Madrid ile birlikte dünya çapındaki en ünlü kulüplerinden biri olan Barcelona’nın, Antalya’da yapacağı Türkiye seçmeleri kampına davet edilen üç minik futbolcu mutluluktan uçuyor. TFF Erzurum Bölgesi Başantrenörü Kemal Coşkun, İstanbulda yapılan Milli Takımlar Bölgeler turnuvasını izleyen Barselona antrenörlerinin bu üç minik futbolcuyu Antalya kampına davet ettiğini vurguladı. Coşkun, ayrıca Erzincan’dan Erzurum Futbol Köyüne gelen ve Riva Futbol Köyüne giden 2000 Doğumlu Sezer Taşkolu’nun da Antalya kampına davet edildiğini söyledi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun şunları söyledi:
“Bizim öncelikli hedefimiz Bölgemizde ki tüm yetenekli sporcularımızı Milli Takımlarımıza kazandırmak. Tabiî ki karmamızdan sporcuların seçilmesi bizi mutlu etmiştir aileleri ve kulüpleri doğru kararları verecektir. Barselona tabiî ki çok büyük bir kulüp sporcularımızın bu havayı teneffüs etmeleri tecrübe kazanmaları çok güzel. Sporcularımızın öncelikle ülke futbolumuza hizmet etme temennisi içindeyiz kendilerine başarılar diliyorum.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.