BölgeHaber Girişi : 27 Mart 2011 14:22

Bakın Küçükler'e ne plaketi verildi?..

Bakın Küçükler'e ne plaketi verildi?..
Genel-İş Sendikası Başkanı Musa Duruk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'e sosyal belediyeciliğe katkıları ve yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı plaket verdi!..
Erzurum Ajans-Genel-İş Sendikası Başkanı Musa Duruk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e sosyal belediyeciliğe katkıları ve yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı plaket verdi. Başkan Doruk, “Bizler Genel - İş sendikası olarak çalışanın önünü kesmek değil, memlekete daha fazla hizmetin gelmesi için yöneticilerimizi teşvik etmeyi amaçlıyoruz” dedi.
 
Erzurum’un bir çok sorunun çözüldüğünü dile getiren Başkan Doruk, Bakan Küçükler’in gayretleriyle Erzurum’un çok daha modern kent olacağına inandıklarını dile getirdi.
Başkan Küçükler, Genel-İş sendikası yönetimine teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak zamanı, kaynakları en iyi şekilde değerlendirerek verimli bir çalışma ortaya koymaya gayret ediyoruz. Halkımıza hizmeti seviyoruz,halkımızı seviyoruz. Halkımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Atatürk’ün dile getirdiği gibi; Ülkesini ve milletini en çok seven, vazifesini en güzel şekilde yapandır’’ şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.