BölgeHaber Girişi : 30 Aralık 2010 17:45

Bakanlar KUDAKA'nın açılışını yaptı!..

Bakanlar KUDAKA'nın açılışını yaptı!..
Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım KUDAKA'nın açılışını gerçekleştiridiler.

Rabia ÇETİN-(Erzurum Ajans)-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) hizmet binası Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla açıldı.
Erzurum-Erzincan ve Bayburt illerini kalkındırmak için kurulan KUDAKA'nın bugün Erzurum'daki hizmet binası Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla açıldı.

Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan KUDAKA hizmet binasının açılışı öncesinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzurumluların sevgi seliyle karşılandı. Daha sonra açılış kurdalesi iki bakan tarafından kesilirken hizmet binası davetliler tarafından gezildi.
KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan, açılış sonrasında sunum yaparak çalışmalar hakkında bakanları bilgilendirdi.

Açılışa bakanların yanı sıra Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Erzincan Valisi Abdülkadir Demir ve Bayburt Valisi Kerem Al da katıldı.
Açılışın ardından bakanlar ve üç ilin valisi KUDAKA tarafından Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen kalkınma ajansına proje teklif çağrısı kapsamında sunulan projelerden başarılı olan ve 15 milyon TL'lik ajans desteğine hak kazanan 79 projenin açıklanacağı programa geçtiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.