SiyasetHaber Girişi : 06 Temmuz 2016 15:38

Bakan ve Milletvekilleri İspir yolunda

Bakan ve Milletvekilleri İspir yolunda
Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Ak Parti Erzurum Milletvekilleri bayramlaşma için Erzurum'dan İspir'e giderken çektikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.
Erzurumajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Ak Parti Erzurum Milletvekilleri bayramlaşma için Erzurum'dan İspir'e giderken çektikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile birlikte İspir'e giderken çektikleri fotoğrafı, sosyal medyaya verdiler. İbrahim Aydemir fotoğrafı paylaşırken, "Bayram ziyaretleri için İspir yolunda Sayın Bakanımız, değerli Milletvekillerimiz, kıymetli İl Başkanımızla yoldayız" dedi.

Bakan Akdağ ve milletvekilleri, İspir'e bağlı Alacabük Mahallesinde yaptırılan köy konağının açılışını yapacak ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Erzurum'a dönecekler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet gezer 01 Ocak 1970 02:00

    Oh gezin bakalım. Heleki allah o mustafa ılıcalıdan bu millet in hakkını soracak.