BölgeHaber Girişi : 15 Mayıs 2011 11:21

Bakan Akdağ'ın Ardahan ziyareti!..

Bakan Akdağ'ın Ardahan ziyareti!..
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "İşi küfre indirenlerin seviyesine, derecesine inmeyeceğiz. Biz bu millete hizmet edeceğiz. AK Parti döneminde siyasete itibar geldi" dedi.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "İşi küfre indirenlerin seviyesine, derecesine inmeyeceğiz. Biz bu millete hizmet edeceğiz. AK Parti döneminde siyasete itibar geldi" dedi.

Ardahan'da bulunan Bakan Akdağ, basına kapalı yapılan 'Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Toplantısı'nın ardından Ardahan Devlet Hastanesi'ne geçerek, personelle birlikte yemek yedi. Akdağ, eczacıların 14 Mayıs Eczacılar Günü'nü de kutladı.

Bakan Akdağ, daha sonra Dursun Akçam Kültür Evi'nde partililerle bir araya geldi. Bakan Akdağ, burada yaptığı açıklamada, Ardahanlıların 12 Haziran'da "istikrar için AK Parti" diyeceğini savundu. Koalisyon dönemlerini hatırlatan Akdağ, "Gerçi Kılıçdaroğlu iktidar olamaz. Çünkü kasetli bir genel başkandır. SSK'yı zarara uğratmış bir genel başkandır. Bunları unutmayın. Devlet Bahçeli döneminde hastalar rehin kalmıştır. Onlar Ardahan'a geldiğinde, bunları onlara hatırlatın. Rüyasında bile iktidar olduğunu

görse Kılıçdaroğlu, hastaneleri eski haline dönüştürür. Sayın Kılıçdaroğlu, adete yürüyen iki ayaklı yalan makinesi gibi. Biz ana muhalefetin çok daha dürüst olmasını bekliyoruz. İnanılmaz kadar da pişkin. İşte görüyorsunuz Ergenekon sanıklarını meclise taşıyor. Bunlardan ne beklersiniz? Akıl babaları da sayın Demirel. Eğer bu tavırlarından dönmezse Kılıçdaroğlu, biz onu 12 Haziran'da döndürmesini biliriz" diye konuştu.

Ardahan'dan MHP lideri Bahçeli'ye de seslenen Akdağ, şunları kaydetti:

"Sayın Bahçeli de 'bizi bir kez daha deneyin' diyor. Ardahan'da böyle bir hataya düşecek var mı içinizde? Biz seçimden sonra anayasayı bir kez daha değiştireceğiz. Korkumuz şu, bunlar uzlaşmaya gelmez. İşte bu nedenle sizin çok daha fazla milletvekili meclise göndermeniz lazım. Bu önemli dersi sandıkta onlara vermeliyiz."

AK Parti'nin halk iradesini savunduğunu belirten Akdağ, "Hizmeti kim yapıyorsa, oyunuzu ona verin. Ben şuan sizin bakanınızım. Eğer bir gözüm Erzurum'da ise, diğer gözümde Ardahan'dadır. Dedelerimiz beraber şehit oldu, var mı ayrı gayrı. İşi küfre indirenlerin seviyesine, derecesine inmeyeceğiz. Biz bu millete hizmet edeceğiz. AK Parti döneminde siyasete itibar geldi. Bu büyük milletin başına büyük bir lider geldi. Onun için çok çalışmalıyız" dedi.

GÖLE'DE HALKA HİTAP ETTİ

Daha sonra Göle İlçesine hareket eden Akdağ, seçim bürosu önünde halka seslendi. Ak Parti'nin iki adayın da meclise taşınmasını isteyen Akdağ, "İki kardeşimizde pırıl pırıl. Şov siyaseti peşinden değiller. Demokrasi bayrağının dalgalanması için Göleliye büyük iş düşüyor. Bizim tek bir gaye ve amacımız var, size hizmet etmektir. Biz Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin dönemini biliyoruz. Sizin de bilmenizi istiyoruz. Bu nedenle onlara 12 Haziran'da hesap soralım. Çünkü onlar bizi perişan ettiler. Kılıçdaroğlu,

yüce yaradanımıza dil uzatacak kadar ileri gitti. Biz pişman ol diyoruz, o pişkin oluyor. Gelin onlara en güzel cevabı 12 haziran'da verelim" şeklinde konuştu.

Kendi dönemlerinde özel muayenelerin kapandığını, herkesin eşit sağlık hizmeti aldığını kaydeden Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ey Kılıçdaroğlu, Mumcular Caddesine gel muayenehane gör, ben de senin gözlerinden öpeyim. Muayenehane dönemi kapandı. Ben Göleli olarak çile çekerken, sen nerdeydin? SSK Genel Müdürü değil miydin? Sayın Bahçeli nerde helikopterli ambulans? Göle'de bir hastamız için 112'ye telefon geldi. Hemen gelen hava ambulans, kardeşimizi tedavisi için aldı, Erzurum'a götürdü. İşte AK Parti farkı bu. Ama bu yetmez. Daha çok hizmet geleceğiz. Göle'ye kuracağımız şahane bir hastane olacak. Yalnız sizden bir ricam var,

o hastanenin üzerine asacağınız afişe şunu yazın, 'burası 5 yıldızlı otel değil, 5 yıldızlı hastane yanlışlıkla girmeyin' İşte hizmetlerimiz bunlar."

Akdağ, mitingin ardından kara yolu ile Erzurum'a hareket etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.