BölgeHaber Girişi : 11 Nisan 2010 01:08

Babası için polis maaşlarına zam istedi!..

Babası için polis maaşlarına zam istedi!..
Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelikin makamına kısa süreli olarak oturan 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Selman Bilal, telsiz anonsu yaparak vatandaşların yoğun olduğu yerlerde

Erzurum Ajans-Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik’in makamına kısa süreli olarak oturan 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Selman Bilal, telsiz anonsu yaparak vatandaşların yoğun olduğu yerlerde polisiye tedbirlerin artırılmasını isteyerek, polis maaşlarına daha fazla zam yapılması talebinde bulundu.
Polis Haftası Erzurum’da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik’in makamına geçici olarak Polis Amca İlköğretim Okulu öğrencisi Selman Bilal, oturdu.
Bilal, daha sonra telsizden anons yaparak, halkın yoğun olduğu yerlerde polisiye tedbirlerin artırılması yönünde talimat verdi. Ardından İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ile sohbet eden Selman Bilal, polis maaşlarına daha fazla zam yapılması yönünde isteğini bildirdi.
Selman Bilal’in, babasının da Polis Meslek Yüksek Okulunda görevli 4. sınıf emniyet müdürü olduğu, bu yüzden de polis maaşlarına zam yapılması talebinde bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.